Cuina: Barretes i batuts per carregar les piles
Cuina

Dimecres
De 19h a 21h

05/06/2024 > 12/06/2024
Preu: 17.96€ + 10€ de material

Descripció:

El Monogràfic de barretes i Batuts per carregar piles ofereix una oportunitat per aprendre a preparar receptes energètiques amb ingredients naturals i saludables. Aquest monogràfic està dissenyat per ensenyar als participants a crear barretes i batuts que proporcionin una font d'energia sana i nutritiva per a moments de necessitat, com ara durant l'entrenament, les excursions a la muntanya, la recuperació després de l'exercici o simplement com a un refrigeri saludable.

 

Objectius:

L'objectiu principal és proporcionar als participants les habilitats i coneixements necessaris per a preparar snacks energètics casolans amb ingredients naturals i saludables. A través de demostracions pràctiques i guiatges pas a pas, els participants aprendran a utilitzar ingredients com fruits secs, llavors, cereals integrals i altres aliments nutritius per crear barretes i batuts que ajudin a mantenir els nivells d'energia durant el dia.

 

A qui va adreçat:

Aquest monogràfic està dirigit a persones interessades en millorar la seva alimentació i obtenir una font d'energia saludable i sostenible a partir d'aliments naturals. No es requereix cap experiència prèvia en cuina, ja que el monogràfic està dissenyat per a persones de tots els nivells d'habilitat culinària. Es fomenta la diversitat i la inclusió, creant un espai d'aprenentatge obert i respectuós on cada participant pugui aprendre i experimentar amb confiança.

 

Metodologia:

Es basa en l'aprenentatge pràctic i experiencial, amb un enfocament en la preparació de receptes saludables i delicioses. Les persones participants aprendran a seleccionar els millors ingredients i a preparar barretes i batuts que satisfacin les seves necessitats energètiques. Es fomentarà la participació activa dels participants per compartir experiències i consells culinaris.

 

Material necessari per part de l'alumne:

No es requereix cap altre material específic, ja que tots els ingredients i utensilis necessaris per a les receptes seran proporcionats pel centre.

 

Aquesta activitat té un complement de 5€ a abonar en metal.lic el primer dia del taller, que es destinarà a la compra d'aliments emprats en les receptes.

⇒Inscriu-te aquí!

Professor/a: Ester Alemany

On: Centre Cívic Barceloneta
Adreça: C/ Conreria 1-9

Inici d'inscripció: 18/03/2024
Fi d'inscripció: 10/04/2024

Web: https://inscripcions.civicbarceloneta.com
Telèfon: 93 256 33 00
Email: formacio@civicbarceloneta.com

Compartir