Exposició “UNITS PER LA PAU”.

Obra de Bernardo Nieves

Dijous
De 19.30h a 21h

08/02/2024 > 02/03/2024
Preu: Gratuït

Del 8 de febrer al 2 de març

Exposició “UNITS PER LA PAU”. A cura de Maria Rosa Asaro. Associació Artística Icalmarte. Presentació del col·lectiu Aturem les Guerres

Inauguració dijous 8 de febrer a les 19.30h. Acció inaugural de "PaloQ’sea" i “Son de México”.

Un projecte que busca fusionar l'art i la pau a nivell global, transcendint fronteres i cultures. L’exposició s’obre a una convocatòria d’artistes d’Amèrica Llatina, Europa i altres continents que mitjançant la pintura, escultura, fotografia, etc. desenvolupin una narrativa poderosa que connecti amb el públic i transmeti el missatge de pau i drets humans de manera emocional i efectiva. Aquesta narrativa podria basar-se en històries reals de superació de conflictes i promoció de la pau a diferents parts del món.

Artistes: Florinda Suárez H., Ángel Alonso, Agrupación ADN Portal de la Pau, Joan Lluch Puig, Roser Puig Volart, Juan Carter, Gloria Orozco, Fabian Fernández, Fili Plaza, Juana Maria Vicente, Magnolito Priego, MargaritaAyats, Maria Moreno, Mayte Solé Murillo, Mia Remi, Montse Deulofeu, Manoli Tapias, Ramón Font, Rozkolora, Jorge Chávez Morales,  José Hernán Pacheco, Tatiana  Carranza Quezada, IrenShtefan, Nina Murashkina, TetianaCherevan, Juan José Pereira, Angela Castillo, Andreina Herrera, Gustavo Millán, Haydee Fernández, Irene Interesante, José Gregorio Vaamondy, Nuri Murillo Roig,  Santiago Cabruja.

Convocatòria oberta fins al 8 de gener. Enviar a: icalmarteinternacional@gmail.com

 

Activitats paral·leles a l'exposició: 

Dissabte 10 de febrer de 10 a 14h. Conferència i videofòrum “Resistència no violenta a Ucraïna”. A les 18.30h xerrada en cercle: Dos anys de guerra a Ucraïna amb la Plataforma Catalunya per la Pau.

Dijous 15 de febrer a les 19h. Visita guiada amb les / els artistes.

Dissabte 17 de febrer de 10 a 14h. Conferència i videofòrum “Resistència no violenta a  Palestina”. Presentació del llibre “Ciudadano Mambrú” i tallers artístics per a infants.

Dissabte 24 de febrer de 10 a 14h. Conferència i videofòrum “Resistència no violenta al Sahara Occidental”.  Els dies 10, 17 i 24 de febrer de 10 a 14. Activitats simultànies per a infants: tallers artístics i contes: “Pau pau pau, la meva Polsada de sorra contes. Obsequi del conte “El Planeta del Foc”.

Dissabte 2 de març de 10 a 18.30h. Trobada general de la campanya Aturem les Guerres.

 

On: Centre Cívic Barceloneta
Adreça: C/ Conreria 1-9

Telèfon: 93 256 33 00
Email: visuals@civicbarceloneta.com

Compartir