Teatre: “Mi madre en bragas”. Cia. Cándida

Foto de Miriam Martí Pallarès

Dissabte
De 18.30h a 19.30h

09/03/2024
Preu: Gratuït

Teatre: “Mi madre en bragas”. Cia. Cándida

Dissabte 9 de març a les 18.30h

“Mi madre en bragas” és l’homenatge que l’Anna li vol fer a la seva mare Rosa, i també l’espectacle que la Rosa vol fer amb la seva filla Anna. I també és el fracàs absolut de les intencions d’una i l’altra, i també el motiu pel qual fracassen. I què més? Pregunta la Rosa, que té poca paciència amb els processos creatius.

“Mi madre en bragas” és la Rosa en calces, l’Anna en calces i tu i jo en calces, també, perquè mai ens despullem tant com quan parlem, de veritat, de la relació amb la nostra mare.

Direcció: Lali Álvarez // Dramatúrgia: Raquel Loscos, a partir de la idea original de l'Anna Tamayo // Acompanyament art-terapèutic: Mercè Alegre // Assessorament de guió: Silvia Subirós // Intèrprets: Maria Rosa Escalera, Anna Tamayo Escalera // Disseny de llums: Marta Méndez // Espai sonor: Alba Rubió // Escenografia: Mariana Echeverri // Ajudant de producció: Joan Ramos Llauradó // Fotografies: Miriam Martí Pallarès // Suport a la creació: La Lleialtat Santsenca, Dau al Sec.

Durada: 60 minuts. Preu: gratuït (amb reserva prèvia). Reserva aquí la teva invitació a partir del 24 de febrer a les 10h.

Espectacle programat en el marc del 8M -Dia Internacional de la Dona- i dins el circuït Barcelona Districte Cultural. Proposta seleccionada per la Taula BDC a La Barceloneta.

On: Centre Cívic Barceloneta
Adreça: C/ Conreria 1-9

Telèfon: 93 256 33 00
Email: comunicacio@civicbarceloneta.com

Compartir