Dansa Metropolitana: "Plata" del Col·lectiu Big Bouncers

Foto de Tristán Pérez-Martín

Diumenge
De 12h a 12.50h

03/03/2024
Preu: Gratuït

Dansa Metropolitana: "Plata" del Col·lectiu Big Bouncers

Diumenge 3 de març a les 12h // Plaça del Poeta Boscà 

Preu: gratuït | Durada: 50 minuts. Tots els públics.

Plata: element químic amb nombre atòmic 47. Un metall de transició suau, dúctil i mal·leable que té la conductivitat elèctrica i tèrmica més alta de qualsevol metall. PLATA és una proposta que utilitza espais de trànsit per destacar la idea de contagi, afectació, expansió i transformació del que percebem. L’espectacle ens ofereix la possibilitat de mirar els espais que habitem des d’una perspectiva diferent, permetent-nos veure’ns afectats pel que ens envolta.

El Col·lectiu Big Bouncers està format per Anna Rubirola, Cecilia Colacrai i Mireia de Querol, tres creadores de dilatada trajectòria, en solitari o amb altres artistes. L’interès i disparador del col·lectiu radica en el cos i les seves possibilitats, desbordant els límits de la dansa. Les seves peces pretenen convidar sense imposar i suggerir sense limitar l’imaginari del públic.

Idea i direcció: Col·lectiu Big Bouncers // Creació i interpretació: Mireia de Querol, Anna Rubirola, Cecilia Colacrai, Ursa Sekirnik, Diana Gadish, Ariadna Grau i convidats // Espai sonor: Miquel Casaponsa // Fotografia i vídeo: Tristán Pérez-Martín // Producció i distribució: Rita Stivala // Suports: Suport a la creació de FiraTàrrega; ICUB Ajuntament de Barcelona; Departament de Cultura Generalitat de Catalunya; El Graner; La Visiva; Fabra i Coats; Premi Carlota Soldevila Teatre Lliure, Festival Figueres es Mou, IN SITU European platform for artistic creation in public space.

On: Plaça del Poeta Boscà

Telèfon: 93 256 33 00
Email: dansa@civicbarceloneta.com

Compartir