“ATTRACTIO” de PAULA SANCHEZ i MATILDE CASINI (estrena) // “ECHOES OF HOME” de NASTIA DONTSOVA

Fotografia d'Ana Albornoz

Dijous
De 20h a 21h

16/05/2024
Preu: Gratuït

Dijous 16 de maig a les 20h || Vespre de dansa amb programació doble // Preu: gratuït (amb inscripció prèvia). Reserva aquí la teva invitació a partir del 2 de maig a les 10h.

 

“ATTRACTIO” de PAULA SANCHEZ I MATILDE CASINI (estrena)

Hi ha moltes maneres d'apropar-se. De vegades és més fàcil que d'altres, es pot trobar moltes maneres d'aconseguir-ho, més separades, més enganxades, més buides, més plenes... de vegades és com si es tractés d’una força magnètica, com dos imants que s'atrauen i es repel.len mútuament. Que s'uneixen i es reforcen, que es separen i s'ajunten, que connecten i que renuncien, però sempre amb més força que l’anterior.

Direcció, creació i interpretació: Paula Sánchez i Matilde Casini // Assistència en creació: Nico Ricchini // Espai sonor i altres encara en procés. Residència artística: CC Barceloneta.

Durada: 20 minuts aprox + col.loqui post-funció 

@paulasaancheezz @maticasini

 

“ECHOES OF HOME” de NASTIA DONTSOVA

És un solo sobre el procés continu de pèrdua i adquisició d'un sentit de la llar. El cos aquí serveix com a eina principal, sent atrapat entre passat i present en diverses dimensions al mateix temps. Aquí, la dansa folklòrica dels pobles indígenes s'entrellacen amb dansa contemporània, creant un espai de replantejament personal i col·lectiu. Experiència d'emigració, sentit de pertinença i identitat.

Direcció, creació i interpretació: Nastia Dontsova. Residència artística: CC Barceloneta.

Durada: 20 minuts aprox + col.loqui post-funció 

@nastenaa0809

 

On: Centre Cívic Barceloneta
Adreça: C/ Conreria 1-9

Telèfon: 93 256 33 00
Email: dansa@civicbarceloneta.com

Compartir