“L’home que perdia els botons”. Circ Pànic – Jordi Panareda
CIRC

Divendres
De 18h a 19h

26/04/2024

“L’home que perdia els botons”. Circ Pànic – Jordi Panareda

Divendres 26 d’abril a les 18h. Plaça del Poeta Boscà

Et convidem a emocionar-te i a reflexionar amb un espectacle per a tots els públics, de carrer però també de sala, que combina tècniques de circ, de dansa i de música en directe. Tot, només, amb un home i un pal a l’escenari.

L’home que perdia els botons és un espectacle creat fa més d’una dècada per Jordi Panareda que, a la reestrena l’any 2023, ha mantingut tota l’emoció, la simplicitat i alhora la complexitat del primer dia: només ell i un llarg pal convertit en un personatge més d’una obra que és una conversa entre tots dos, un diàleg que ens mostra els camins de la vida, la recerca humana del sentit de la vida. En cada acció de l’home hi ha una reacció del pal, una resposta de seguir la persona, de fer-li de pes i de càrrega, i es converteix així en el seu enemic o en el seu aliat. Aquest espectacle de perxa xinesa va ser guardonat amb el premi al millor espectacle de circ de carrer pel seu caràcter innovador, tant a nivell tècnic com de dramatúrgia, als premis de circ Zirkòlika 2012.

Durada: 40 minuts

Espectacle programat dins el circuït Barcelona Districte Cultural i com a part de les Festes de Primavera a la Barceloneta.

On: Plaça Poeta Boscà

Telèfon: 93 256 33 00
Email: comunicacio@civicbarceloneta.com

Compartir