CANCEL·LAT || Presentació del llibre: “La cultura no es una autopista, los museus podrian ser jardines”

Dimecres
De 19h a 20.30h

26/06/2024
Preu: Gratuït

Dimecres 26 de juny a les 19h

“La cultura no es una autopista, los museus podrian ser jardines” || ACTIVITAT CANCEL·LADA // ESTEM TREBALLANT PER CERCAR UNA NOVA DATA ON REPROGRAMAR-LA.

Presentació del llibre “La cultura no es una autopista, los museos podrían ser jardines” Toma de decisiones y distribución de recursos en el ámbito de la producción artística y cultural, editat per Lucía Egaña Rojas i Giuliana Racco.

En ell s’hi exploren estructures institucionals, especialment relacionades amb la presa de decisions en l’àmbit de la producció cultural i artística i la distribució de recursos. Egaña i Racco examinen els diferents eixos de discriminació basats en l’origen, la raça, el gènere, l’orientació sexual i la discapacitat, i busquen crear eines i suggeriments per contribuir a un accés equitatiu als recursos per a la producció cultural i artística, així com diversificar els programes culturals creats. Alhora, han buscat mecanismes per garantir la inclusió d’artistes i treballadors culturals que “representin la diversitat” no només cap a fora, sinó també a les estructures internes, als llocs de màxim poder i de presa de decisions del sector cultural.

El llibre serà presentat per una de les seves editores, Giuliana Racco, juntament amb un/a convidat/a per confirmar.

Accessibilitat a l’espai:

L’entrada a l’edifici és accessible mitjançant 6 esglaons que sorteja una rampa.

La xerrada està ubicada a la sala Carmen Amaya a la planta 2. Compta amb un ascensor ubicat a l’entrada de l’edifici, darrera de la recepció. La sala és àmplia i amb llum natural. La llum artificial es genera a partir de fluorescents zenitals amb il·luminació semi càlida. La sala està amplificada i sonoritzada amb connexió directa de micròfons i altaveus. El bany ubicat a la planta 2 no és accessible per a totes les mobilitats. Alternativament, es poden fer servir els banys ubicat a la planta 1 i a la planta 0, accessibles amb ascensor.

Accessibilitat a l’esdeveniment:

Els textos que siguin llegits durant l'acte estaran impresos per a lectura individual.

Es farà una descripció visual de l'espai, la seva configuració, i el seu ús a l'inici de l'activitat i es convidarà a cada persona que intervingui a descriure's a si mateixa previ a parlar. Traducció simultània amb llenguatge de signes pendentde confirmació.

Preu: gratuït || Reserva aquí la teva invitació a partir del 4 de juny a les 10h

On: Centre Cívic Barceloneta
Adreça: C/ Conreria 1

Telèfon: 932563300
Email: dansa@civicbarceloneta.com

Compartir