LA BARCELONETA DANSA

Fotografia de Sergio Legaz

Divendres
De 19h a 21h

05/07/2024
Preu: Gratuït

LA BARCELONETA DANSA

Divendres 5 de juliol a les 19h

La cia de dansa La Quebrà ens guiarà per un recorregut des del Centre Cívic Barceloneta fins a la Plaça del Poeta Boscà i la Plaça de la Barceloneta. En aquest camí, ens trobarem amb 3 propostes/extractes de peces de dansa.

Punt de trobada: plaça davant del Centre Cívic de la Barceloneta a les 19h.


 

“PRECÀRIA - Ballar i altres maneres de morir” de la cia. LA QUEBRÀ

Precària és un monòleg on la ballarina Irene García comparteix un procés punxant i irònic que revelen algunes de les dinàmiques normalitzades en el dia a dia d'una creadora i ballarina autònoma en aquest país. La seva proposta ens guiarà en un recorregut pel barri de la Barceloneta on ens trobarem amb altres propostes de residents que hem acollit durant aquests mesos al CC Barceloneta.

Dirigit, escrit i interpretat: Irene García – Companyia La Quebrà.

@cialaquebra

“LA (DES)ESPERA, l’intent de sobreviure al pes de la burocràcia” de la cia. EL DESVÍO

La (des)espera aborda la duresa i l’absurd, sovint experimentats, en estructures burocràtiques, que reflecteixen la malformació d’un sistema administratiu inhumà. Una complexa estructura de procediments que provoca un sentiment d’impotència i resignació. Aquesta dominació a través de les oficines, és més temible que qui governa sense límits. Com deia Arendt, no l’exerceix Ningú i ningú pot parlar amb aquest Ningú ni protestar contra ell. La (des)espera denúncia les conseqüències d’una burocràcia desbordant i la violència que generen aquest tipus de processos estandarditzats.

Creació i interpretació: Iris Claramunt, Sílvia Cepero i Claudia Auzinger // Disseny d’il·luminació: Álvaro Castillo // Disseny de so: Ola Witalisz i Delia Dominguez Rojo // Audiovisual i fotografia: Enric Barba Solé i Sílvia Cepero // Vídeo: Irina Warner // Disseny gràfic: Iris Claramunt // Text:Unai Casola // Residència artística: CC Barceloneta.

@ciaeldesvio

“UPROOTED” de RAVID ABARBANEL

Alçant-me, relliscant-me al terra, avançant.

Desmuntant i tornant a muntar edificis que s'han convertit en temporals, amb l'objectiu de seguir movent-me per buscar l'estructura definitiva: la meva llar.

Creació i interpretació: Ravid Abarbanel // Residència artística: CC Barceloneta.

@ravidabarbanel

“EkXina” de MARINA PRAVKINA I ADRIÁN VEGA

EkXina agafa la primera síl·laba de les ciutats d’origen dels dos creadors: Ekaterimburgo (Rússia) i Xixón (Gijón) i finalment hi sumen l’última síl·laba de Barcelona, la seva ciutat de destí. El propòsit del projecte és investigar sobre les sendes de les arrels, la migració cap a una altra ciutat, i sobre les maneres en què totes dues cultures poden dialogar.

Codirecció e interpretació: Marina Pravkina i Adrián Vega // Collage musical: Adrian Vega i Marina Pravkina de diferents artistes // Suport: CC districte de Tetuan, Espai rural de creació Benamil // Les naves (Xixón), Café de las artes, Movimiento en red (Santander), Sala Sábil i Festival Dansàneu // Fotografia: Le Otre STUDIO, Derek Pedrós // Assesorament de producció: Elclimamola.

@_adrian.vega_ @mariinjazz

 

On: Centre Cívic Barceloneta
Adreça: C/ Conreria 1

Telèfon: 932563300
Email: dansa@civicbarceloneta.com

Compartir