ESTRENA'T TEATRE
Convocatòria oberta

Imatge gràfica Estrena't. Disseny de Miquel Albiac.

Data límit: 22/01/2021

El Centre Cívic Casa Groga obre la convocatòria per la 9a edició de l'Estrena't.

El cicle és una mostra de teatre, dansa i música. Cada trimestre és el torn d'una disciplina diferent. Aquest hivern és el torn del teatre.

En aquesta nova edició se segueix comptant amb la col·laboració i aval de sales i festivals reconeguts i de prestigi. L'objectiu de la mostra és donar a conèixer noves propostes culturals i oferir, a la companyia guanyadora, una via d'accés a sales professionals i festivals especialitzats de tot el territori català. 

L'Estrena't Teatre s'adreça a tots els grups, col·lectius i companyies emergents de teatre.

La inscripció és gratuïta i es pot fer a través d'aquest enllaç fins al 22/01/2021, amb una sola peça per companyia. El dia 18 de febrer es comunicarà el resultat de les tres companyies seleccionades.

El CC Casa Groga aportarà tot el material de llum i so de què disposa i també un tècnic per tal d'ajudar la companyia el dia de la representació. La final tindrà lloc divendres 26 de març de 2021 a l'equipament de Sant Genís dels Agudells. Les obres seleccionades representaran un fragment de 30 minuts. 

La valoració de les propostes les farà el públic a través d’una votació, la qual atorgarà el premi d’una actuació al Teatreneu. Podeu consultar les bases de la convocatòria a l'arxiu adjunt que trobareu a continuació.

Compartir