DESPLAÇA'T
Desplaça't | Festival d'Arts de Carrer

@Miquel Albiac

El Centre Cívic Casa Groga celebrarà una nova edició del festival Desplaça't, la 17a, els pròxims dies 5 i 6 de juny. Ubicat a la falda de Collserola, el Centre Cívic acollirà un any més dos intensos dies d'espectacles d'arts de carrer al seu entorn privilegiat.

Enguany, la plaça Meguidó concentrarà l'activitat i ho farà engalanada amb dues propostes plàstiques: una exposició col·lectiva amb més de 40 projectes de fotografia a càrrec de l'alumnat de l'escola DateCuenta i un perímetre a vessar de color creat per les escoles del barri.

Dissabte, 5 de juny, l'eix del festival serà la cultura urbana. Al matí, hi haurà un skatepark amb exhibicions d'skate i escúter, un taller de grafit amb la Malicia i joves de l'AJSGA i, si teniu bon ritme, gaudireu amb el taller del projecte Basket Beat.

A la tarda, les danses urbanes s'apoderaran de la plaça Meguidó a través de les propostes d'escoles i ballarines de Barcelona que fomenten la creació contemporània del ball i la cultura urbana. Tot seguit, serà el torn de la música amb els concerts de rap de Ksu & Cloty, un tàndem genuí del rap i Subterráneos, una crew nascuda al suburbà de Barcelona que entén la música com un vehicle per a la transformació social.

L'endemà, diumenge 6 de juny, al matí, es duran a terme tallers de circ per als més menuts de la casa. Malabars, equilibris... Aprendrem sota el guiatge de professionals les diverses disciplines circenses.

A la tarda, el festival clourà amb la marató d'espectacles: una experiència vibrant que viurem en dos torns i la suma total de vuit reconegudes companyies. Regina Segura de la cia La Churry, clown i mestra de cerimònies, serà l’encarregada de desplaçar-nos per totes les propostes: humor, circ, dansa, música...

Per gaudir de les activitats, caldrà fer reserva prèvia al web. Si teniu la reserva feta i finalment no hi anireu, cancel·leu-la per tal que altres persones puguin accedir a les activitats.

Durant el cap de setmana del festival, en cas que hi hagi places disponibles, les obrirem prèvia inscripció al punt d’informació del festival, situat a la plaça Meguidó.

 

Desplaça't i consulta el programa amb totes les activitats aquí

Compartir