DESPLAÇA'T | Festival d'Arts de Carrer
28 i 29 de maig

@Miquel Albiac

Gràcies a totes les persones que han fet possible una 18a edició del Desplaça’t, Festival d’Arts de Carrer, plenament exitosa! Hem assolit la majoria d’edat promovent l’espai públic com un dels escenaris principals de la vida cultural.Gràcies a les companyies, l’equip tècnic, les persones voluntàries i el públic assistent perquè sou part indispensable de l’engranatge que promou els actius de les arts de carrer a la falda de Collserola.

Enguany, pel que fa a la programació artística, més d’onze companyies professionals han generat un espai viu, mutant i procliu a l’expressió espontània amb propostes vives, d’altíssim nivell artístic i buscant encuriosir a tots els públics.

Durant el cap de setmana del Desplaça’t, el programa d’activitats ha ofert un cartell ric en formats, gèneres i estils amb èmfasi en la relectura de l'espai públic, per actualitzar-ne la mirada, entendre i celebrar l’espai privilegiat de Sant Genís dels Agudells.

Al llarg d’aquestes 18 edicions, el Desplaça’t ha esdevingut sinònim de diversitat artística, interculturalitat, participació ciutadana i innovació. És també un espai de i per a la comunitat, sensible a les potencialitats del seu entorn i catalitzadora de les seves expressions artístiques. 

Un festival, el Desplaça’t, que mostra el seu caràcter més festiu amb la promoció i difusió de les expressions culturals populars i tradicionals inherents al dinamisme associatiu de base desplegat als barris del territori.

Mantenim ferm el compromís de treballar per la dinamització de la creació escènica en la pròxima edició del Desplaça’t, Festival d’Arts de Carrer. Esperem retrobar-vos-hi!

DESPLAÇA'T!

Vídeo: Ozzypiuntur Producciones

Compartir