DESPLAÇA'T | 19a edició
Festival d'arts de carrer

Disseny: Miquel Albiac

21 de maig de 2023

El Centre Cívic Casa Groga celebrarà la 19a edició del Desplaça't, Festival d’Arts de Carrer, el diumenge 21 de maig. Ubicat a la falda de Collserola, el Centre Cívic acollirà un any més una gran mostra d’espectacles d'arts de carrer al seu entorn privilegiat.

L’espai públic forma part del Festival, i un any més tenim el privilegi de contar amb la participació de l’alumnat de batxillerat artístic de l’Institut Vall d’Hebron que ens presenten una exposició col·lectiva a la façana de l’equipament.

Al matí la plaça Meguidó s’omplirà d’activitats per als més petits i grans de la casa. Els més atrevits es convertiran en experts artistes de circ amb el taller de circ que els permetrà aprendre diverses tècniques circenses. Els futurs artistes d’art urbà s’encarregaran de la pintada del mur participant en el taller de grafit amb la Malicia, i els més esportistes podran participar en el torneig de ping-pong.

Diumenge a la tarda, ocupem l’espai privilegiat que ens ofereixen els jardins de Manuel J. Arnalot per omplir-lo amb la Marató d'espectacles en què cinc reconeguts grups i companyies prendran el carrer amb les seves propostes acolorides i multidisciplinàries. Per tancar la mostra gaudirem de l’espectacle Hotel Bucarest a càrrec de TotalCirc a la Plaça Meguidó.

L’apoteòsic comiat anirà a càrrec dels Diables de Montbau que ompliran la plaça Meguidó de llum, foc, festa i tradició.

On: Plaça Meguió

Compartir