CIA CLARA LACHER | Araké
DESPLAÇA'T

Diumenge 26 de maig, a les 18 h

Araké, "Un món fet de cordes en què s'anul·len i desencaden metàfores de la feminitat, un cos suspès que dansa resolent els enigmes de l'enrenou.”

Una dona preocupada per la seva aparença s'enreda en la teranyina de les seves dreceres inconscients. Sondeja les monstruositats del seu interior fins a trobar-se amb el que es va acostumar a callar darrere del desig de reflectir els estereotips de feminitat. En els enrenous troba camins i solucions i aprèn a expressar-se i a destapar els seus silencis gràcies al moviment. Descobreix la seva autenticitat fins a abraçar les seves llums i ombres.
Araké és un elogi de les possibilitats amagades darrere dels límits, un impuls a empoderar-se en el mitjà del que sembla impredictible i inextricable.
 

Clara Lacher és una artista aèria italiana especialitzada en corda, apassionada en totes les formes de recerca de moviment, el seu propòsit és explorar el potencial del cos en relació a l'aparell aeri per obrir possibilitats coreogràfiques i narratives. Aprofundeix els seus estudis en dansa i acrobàcia aèria a Buenos Aires entre 2014 i 2019. Des del 2017 treballa a la Companyia Depàs amb l'espectacle "La Trottola.   Després del tercer any artístic de l'escola de Circ Flic de Torí treballa en la seva investigació personal per al seu primer solAraké

 

Compartir