L'Imperdible del divendres

L’IMPERDIBLE DEL DIVENDRES

Els divendres, a les 20 h
Els divendres tens una cita amb el panorama artístic de la ciutat i del barri, a Sarrià: música, teatre, dansa... (cal inscripció prèvia)!

  

30 de setembre
L’IMPERDIBLE DE FESTA MAJOR

21 h KUMBIA KAOS: cúmbia a ritme de les revoltes socials
22.30 h C.A.F.E.: lusofonia tropical a veu, cordes i percussió amb músics de Brasil i arreu.

 

7 d’octubre
L’IMPERDIBLE DE FESTA MAJOR

20 h PIROLAIRES
Torna la mítica trobada incontrolable dels Pirolaires. Un espai esbojarrat on s’exposen peces lliures teatrals, musicals, poètiques, prosaiques, esporàdiques…. I tu, des de l’altra banda de l’escenari, podràs intervenir sense saber mai on anirem a parar. Això és teatre. Però això no és teatre.

21.30 h LA GOLDEN BEAT
Versions de la millor música disco, funk i pop a més dels hits més actuals.

23.30 h ESBIAIXADES SELECTORS
Esteu preparades? Les selectores esbiaixades ja són aquí i aquesta nit punxen per vosaltres sota un lema: “visca el mamarratxeo!”

 

21 d’octubre
Pedra pàtria, de Macià Florit Campins
Projecció de documental

Roques de quatre colors componen el paisatge de Menorca. Un recorregut des de la més fosca a la més clara guiarà el cineasta en el camí de tornada a casa: una illa que s’enfonsa habitada pel seu germà, que va decidir quedar-s’hi. En acabar, hi haurà un col·loqui amb el director.

 

4 de novembre
Els terrícoles del Capità Twang
Rock’n’roll i surf
Banda barcelonina de rock’n’roll clàssic i música surf que aposta per combinar composicions pròpies fetes en català amb covers de clàssics tot evocant la força i el caràcter de la música dels anys 50 i 60.

 

18 de novembre
J. S. BACH I EL SEU TEMPS
Música clàssica
En aquest concert podrem sentir música de J. S. Bach i d’altres músics de la seva època interpretada per alumnes de l’EMM Can Ponsic. Aquest concert forma part de la Setmana Bach

 

25 de novembre
LES POWERPOOFS
Soul i R&B
Projecte musical barceloní a tres veus, percussions i teclat. Interpreten música de gèneres com el neo-soul, el pop o el R&B d’artistes com Rihanna, Amy Winehouse, Erykah Badu i Michael Jackson, però amb versions pròpies harmonitzades a tres veus

 

16 de desembre
MASSARA TRAORÉ
Música de l’Àfrica Occidental

La cantant burkinesa s’acompanya de dos músics i de dansa en directe per oferir un concert de música d’arrel tradicional de Burkina Fasso, en el marc de les activitats del Programa de Justícia Global del Districte.
Organitza: Cat Sya

Compartir