Exposicions

«FRANCESC BULLICH I FAMÍLIA»
Del 5 al 30 de setembre
Aquest és un homenatge a Francesc Bullich, veí del barri que va fer moltes peces artesanals i artístiques al llarg de la vida. Una col·lecció de quadres i maquetes de vaixells de fusta fets a mà pels seus fills així com alguna del mateix Francesc.


«PARELLES ARTÍSTIQUES 2022»
Del 3 al 28 d’octubre
Obres realitzades en la setzena edició de Parelles Artístiques. És la trobada de dos o més artistes per fer una obra comuna, d’igual a igual. Les obres  presentades parlen de la comunicació, d’experiències viscudes artístiques i humanes. És un projecte iniciativa d’Osonament, que compta amb la participació de serveis de Salut Mental Catalunya i del grup CHM Salut mental.

Dilluns 10 d’octubre
Inauguració i visita guiada a l’exposició

Activitat complementària:
Taller d’improvisació artística

 

«DIARI D’UN CONFINAMENT»
De l’1 al 30 de novembre
“Aquest treball recull el seguiment fotogràfic que vaig fer mitjançant un telèfon mòbil a la meva mare de 82 anys durant els mesos del confinament decretat després de l’estat d’alarma del 2020 per l’alerta sanitària de la
Covid-19. El resultat d’aquest diari fotogràfic és una sèrie d’imatges que, posades en relació en l’espai expositiu, intenten impactar l’espectador per parlar de la gravetat d’un tancament tan prolongat en el temps i de les
seqüeles que deixen en algunes persones grans.
Fotografies de Sílvia Sánchez Bianchi.


Dimecres 9 i 16 de novembre de 12 a 13.30 h
Repensem el concepte de salut a través de les imatges. Sessions de reflexió col·lectiva amb llenguatges artístics.


«CIENTÍFIQUES CATALANES 2.0»
Del 2 al 30 de desembre
Projecte coordinat pel Grup de Perspectiva de Gènere de l’ACCC que pretén donar una major visibilitat al paper estratègic de les dones científiques de Catalunya. L’objectiu de l’exposició és posar de manifest el paper fonamental
de la dona en l’avanç de la ciència en la societat, tot destacant algunes científiques contemporànies del nostre territori.


Dimecres 16 de desembre, a les 18.15 h
Científiques Catalanes 2.0: referents de prop.

Xerrada i visita a l’exposició a càrrec de l’Associació Catalana de Comunicació Científica

«VIDES AL MAR»
De l’1 al 30 de desembre
Exposició sobre les vides dels pescadors locals de Moçambic i Madagascar. Els segons són les onades, els dies són el sol, els mesos són la lluna, i les vacances són el clima. Connectats amb la terra i el mar, amb el seu enginy i coratge, els pescadors són el sosteniment de les seves famílies i de les seves comunitats.
Organitza: África Sin Fronteres en el marc del Programa de Justícia Global del Districte


Divendres 16 de desembre
18 h Visionat de documental i taula rodona: Vides de sal
Mirada glocal sobre la sobreexplotació pesquera i els seus efectes mediambientals i socioeconòmics en aquest context de canvi climàtic i creixement accelerat de la indústria turística i activitats econòmiques marítimes en el territori català.


20 h Concert de música de l’Àfrica occidental, organitzat per Cat Sya

Compartir