Exposicions

«BODEGONS», de Damià Montes 

Del 10 al 28 de gener 

Seguint els cànons de l'art cubista, l'artista prescindeix de la representació de la perspectiva tradicional i combina diferents perspectives en les quals experimenta amb els colors, generant forts contrastos cromàtics, influenciat per l’expressionisme i el fauvisme. A més, en les pintures, la línia cobra una gran importància, formant també un diàleg entre les figures i el fons. Crea així unes pintures i escultures tan harmòniques com expressives, resultant visualment molt atractives, plenes de vitalitat i alegria.

10 de gener, a les 19 h 

Visita guiada i inauguració a càrrec de l’artista

 

«NASCUDA EL 31 DE NOVEMBRE», d’Helena Anillo

Del 31 de gener al 22 de febrer

Riurem i plorarem, però sempre amb la sensació que no tot està perdut. Qui és Helena Anillo? Podries ser tu, podria ser la teva veïna, o el teu veí, la teva consciència, podria ser la teva percepció del món o les teves ganes de viure. Hi trobaràs un regust agredolç. 

 

«ALTRES ESCENARIS POSSIBLES», de Nando Cruz

Del 23 de febrer al 26 de març

Quin és el darrer concert que has vist al barri? Quants espais prop de casa programen música en viu? Creus que el teu és un barri musicalment actiu? Voldries que ho fos més? Són preguntes que vol despertar aquesta exposició fotogràfica plantejada com un recorregut pels incomptables espais i col·lectius musicals que creixen als marges, sota les pedres, a cada barri de la ciutat.

23 de febrer, a les 19 h 

Xerrada inaugural 

Una ocasió ideal per visibilitzar, amb mapes i vídeos, la riquesa i diversitat musical que tenim escampada per tot Barcelona i també per parlar de diferents espais del barri on hi ha música en viu. El periodista Nando Cruz conduirà una xerrada participativa on potser descobrim encara més escenaris i n’imaginem d’altres.

25 de març (hora per confirmar)

Passejada musical 

Recorrerem els carrers del barri per descobrir llocs on hi ha música en viu i col·lectius que la promouen en espais singulars. Escenaris visibles o discrets, a l’aire lliure o d’interior, amb programació regular o intermitent. Una passejada pels espais que componen el nostre circuit musical de proximitat, conduïda pel periodista musical Nando Cruz amb l’ajut dels veïns i veïnes que millor coneixen el batec cultural del barri.

 

Compartir