L’Òpera entre bambolines

L’ÒPERA ENTRE BAMBOLINES

Dilluns, a les 19 h

Entrada: 4,50 € (cal inscripció prèvia)

El tenor Marc Sala, veí de Sarrià, presenta una nova temporada de xerrades al voltant d’òperes que són a la cartellera d’El Gran Teatre del Liceu.

 

10 d’octubre

IL TRITTICO, DE G. PUCCINI - INSCRIU'THI AQUÍ

Aquesta no és una òpera a l’ús, sinó tres òperes independents d’un sol acte cadascuna, que conformen aquest “tríptic”. Puccini va concebre la unitat d’aquest tríptic inspirant-se en la Divina comèdia de Dante: Il tabarro (infern), Suor Angelica (purgatori) i Gianni Schicchi (paradís). La primera és un triangle amorós que acaba en crim, la segona, la tragèdia d’una mare repudiada que ens trencarà el cor i la tercera és una farsa bufa ambientada a la Florència pre-renaixentista.

 

28 de novembre

TOSCA, DE G. PUCCINI  - INSCRIU'THI AQUÍ

Òpera en tres actes de Giacomo Puccini sobre un llibret italià de Luigi Illica i Giuseppe Giacosa, basat en el drama La Tosca, de Victorien Sardou. Es va estrenar al Teatro Costanzi de Roma el 14 de gener de 1900. L’argument de Tosca té un context polític, però és un drama universal i plenament vigent. Una història que il·lustra la passió de dos amants i la crueltat del cap de la policia política.

 

12 de desembre

ENTREVISTA A RUTH INIESTA, SOPRANO - INSCRIU'THI AQUÍ

La soprano Ruth Iniesta (Saragossa 1985) és una de les veus espanyoles més importants i amb més projecció internacional del moment. Aprofitem la seva presència a Barcelona per fer aquesta trobada entre l’artista i el seu públic. Repassarem la seva trajectòria professional, explicarem algunes anècdotes i hi haurà un torn obert de preguntes.

Compartir