Matinals familiars

Entrada: 3 € (infants 0-3 gratuït) Cicle d’espectacles de petit format per a tota la família de música, teatre, dansa i molt més! Cal una inscripció per a cada persona que assisteixi a l’activitat (excepte infants de 0-3 anys).

 

Dimecres 5 d’octubre, a les 18 h
EL BOTÓ MÀGIC: EL DISC! - INSCRIU-T'HI AQUÍ!
Un recorregut per tots els contes i cançons de la companyia El Botó Màgic. Aquest disc és el recull de les 12 cançons més rellevants que els han acompanyat en el seus sis anys de trajectòria. A El Botó Màgic, set persones amb discapacitat intel·lectual severa prenen el protagonisme de l’escenari i animen infants i adults a viure una festa màgica!
A càrrec de la Cia. El Botó Màgic

 

Dissabte 29 d’octubre, a les 12 h
LES LLUMETES DE KO KO YAO - INSCRIU-T'HI AQUÍ!
Titelles i música en directe
Una vegada a les illes de Yao, enmig del mar a Tailàndia, unes cuques de llum perden la calma i la llibertat. Un matí hi arriba un homenot… vingut de lluny, de molt lluny. Es vol fer ric i res li importa més que vendre. Una elefanta i una cuca de llum s’ajudaran per poder restablir l’equilibri a l’illa i recuperar la llibertat. Lluitaran per recuperar les nits màgiques amb les llumetes de Ko Ko Yao.
A càrrec de la Cia. Cacauet Teatre
Espectacle recomanat per a infants a partir de 4 anys

 

Dissabte 17 de desembre, a les 12 h 
PESCA PLÀSTIK - INSCRIU-T'HI AQUÍ!

Clown mediambiental
Entrada lliure
Després de molts anys treballant com a pescador a Port de la Selva, Salva Manera, amb 45 anys, va decidir fer-se pallasso per donar a conèixer la situació del mar des de l’humor!
Espectacle recomanat per a infants a partir de 4 anys

Compartir