Servei diari

Foto: font pròpia.
El Casal Infantil és un espai de trobada diari per a infants d'I3 a 6è de primària en el qual s'ofereixen diferents propostes i espais de joc lliure: experimentació, jocs de taula, manualitats, ciència...

Horaris i grups

El servei diari del Casal Infantil serà de 17 a 19.30 h estructurat de la següent manera:

- Dilluns, dimarts i/o dimecres, per a infants de I4 a 6è de primària (els infants de P4 només podran venir 1 dia a la setmana)

- Dijous > grup I3 >aquest grup tindrà un horari diferent, de 17 a 19 h i els infants han de venir acompanyats d'un adult.

- Dijous > infants de 3r a 6è de primària

 

Preu:

Grup I3 i I4 (1 dia a la setmana) > 14,74 € / trimestre; el pagament es farà únicament per transferència bancària

Grup de I5 a 6è > 1, 2 o 3 dies a la setmana > 29,49 € / trimestre (el preu és el mateix si s'assisteix 1, 2 o 3 dies); el pagament es farà únicament per transferència bancària

 

> Preinscripcions (famílies noves) pel trimestre de primavera'24, a partir del 18 de març: si us interessa apuntar la vostra canalla, envieu un correu a partir del 8 de gener a infantil@vilaurania.net dient que els voleu apuntar (haureu de dir quin curs fan i quin/s dia/s els voldríeu apuntar). Un cop us contestem dient-vos si teniu plaça podreu fer la inscripció definitiva, per la qual necessitarem que ens envieu:

- Fitxa d'inscripció plena i signada (la trobareu més avall, a l'apartat 'Annexes')

- Documentació personal (escanejada, en format .jpg o .pdf): DNI del pare/mare o tutor/a, llibre de família o DNI de l'infant, targeta sanitària i carnet de vacunes.

Un cop haguem rebut tot el necessari, rebreu un correu amb les dades per tal que feu el pagament.

   

En el cas de no poder fer la inscripció telemàticament, excepcionalment, es pot fer de manera presencial (cal demanar cita prèvia a: infantil@vilaurania.net)

  

Inici del servei (trimestre primavera'24): dimarts 2 d'abril

 

[+info: infantil@vilaurania.net]

 

Compartir