Què és?
Ràdio comunitària

La ràdio de la Vil.la Urània és un projecte públic que sorgeix d’una iniciativa veïnal al Centre cívic Vil.la Urània i que es materialitza en una ràdio comunitària amb l’objectiu de generar una programació estable dedicada principalment en temes del barri del Farró.

Dins d’un marc sociocultural, la seva programació pretén ser àmplia i de proximitat destinada a tots els veïns i veïnes del Farró però també de la resta de la ciutat.

Tots els programes i continguts que s'emeten en aquesta ràdio estan generats per persones que voluntàriament pensen, preparen i locuten sobre aquelles temàtiques que els interessen.

Amb la producció de programes, aquesta ràdio vol ser un espai de trobada entre el veïnat aficionat al món de la ràdio. Un espai per compartir eines i coneixements, promoure el suport entre les persones participants i crear propostes radiiofòniques de forma col·lectiva.

Si vols conèixer més a fons aquest projecte, pots consultar-ne el reglament que trobaràs adjunt als annexes d'aquesta pàgina o adreçar-te al centre.

Compartir