Inscripcions als tallers
Tallers per a tothom

Tallers de tardor

Les inscripcions als tallers de tardor són a partir del 14 de setembre. L'horari és de dilluns a divendres, de 10 a 14 h i de 16 a 20 h.

El període de renovació dels tallers és del 21 de desembre al 5 de gener del 2021.

Pels tallers d'hivern les inscripcions seran a partir del 7 de gener del 2021.

 

 

Quins tallers puc fer?

-Divulgació científica

-Art tèxtil

-Idiomes

-Art i creació

-Cos i moviment

-Cuina

-Familiars

-Gent gran

 

Com puc fer una inscripció en línia?

És molt senzill! Segueix aquests passos:

Si alguna vegada has fet algun taller o bé alguna activitat:

1) Inicia la sessió amb el teu correu electrònic i la teva contrasenya: clica aquí.

Ara bé, si mai no has fet cap taller ni cap activitat: 

1) Regista't com a usurai amb les teves dades personals: clica aquí.

2) I un cop formalitzat el registre, ja pots consultar tots els tallers i les activitats culturals que fem i inscriure't al taller o a l'activitat que vulguis.

 

Normativa d'inscripcions

El pagament dels tallers es pot fer presencialment (amb targeta bancària o transferència bancària) o en línia. No s’admet el pagament en metàl·lic.

En aplicació del dret de desistiment segons articles 68 i successius de la Llei general per a la defensa dels consumidors i usuaris, es podrà sol·licitar la devolució de la quota del taller abans que hagin transcorregut 14 dies naturals des de la data en què hagi estat formalitzada la inscripció. Passat aquest termini, no es faran devolucions dels imports exceptuant aquells casos que el taller quedi anul·lat per causes alienes a l’organització o aquells que no tinguin un mínim de persones inscrites. Les devolucions es faran efectives com a màxim en 14 dies naturals des de la seva sol·licitud.

Les devolucions recollides per una tercera persona hauran d’anar acompanyades d’una autorització expressa.

Alguns tallers tenen un suplement de material que s’abonarà en efectiu el primer dia de classe.

En cas de força major derivada de la crisis sanitària actual i/o perquè qualsevol autoritat governamental no permeti el desenvolupament de l'activitat a la que ha estat inscrit/a de forma presencial (donat que aquesta circumstància pot restringir l'accés a l'equipament) el centre podrà adaptar aquesta activitat per a que es pugui realitzar en format virtual, i es reserva el dret a canviar el professorat, el calendari de les sessions i l'horari. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès.

 

Reducció de preus

Per informar-vos de la reducció de preus consulteu-ne les condicions al punt d’informació del centre cívic, de 10 a 20.30 h.

El termini de presentació de documentació per la subvenció en cas de persones en situació d’atur acaba el dissabte 3 d’octubre de 2020. 

Compartir