Inscripcions als tallers
Tallers per a tothom

Inscripcions als tallers d'hivern

A partir del 7 de gener pots inscriure't als tallers d'hivern de manera presencial, de 10 a 14 h, i de 16 a 20.30 h, o bé en línia

 

Quins tallers puc fer?

·Divulgació científica

·Art tèxtil

·Idiomes

·Art i creació

·Cos i moviment

·Cuina

·Familiars

·Tallers per la gent gran

 

Com puc fer una inscripció en línia?

És molt senzill! Segueix aquests passos:

1) Clica aquí.

2) Un cop hi has clicat, has d'anar a l'apartat de 'Login' i et registres com a usuari.

3) I un cop formalitzat el registre, ja pots consultar tots els tallers culturals que fem i inscriure't al taller que vulguis.

 

Normativa d'inscripcions

El pagament dels tallers es pot fer presencialment (amb targeta bancària o transferència bancària) o en línia. No s’admet el pagament en metàl·lic.

En aplicació del dret de desistiment segons articles 68 i successius de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris, es podrà sol·licitar la devolució de la quota del taller abans que hagin transcorregut 14 dies naturals des de la data en què hagi estat formalitzada la inscripció. Passat aquest termini, no es faran devolucions dels imports exceptuant aquells casos que el taller quedi anul·lat per causes alienes a l’organització o aquells que no tinguin un mínim de persones inscrites. Les devolucions es faran efectives com a màxim en 14 dies naturals des de la seva sol·licitud.

Les devolucions recollides per una tercera persona hauran d’anar acompanyades d’una autorització expressa.

Els preus públics del 2020 per hora sense IVA son: 

  • 4,27 €/hora tallers genèric 1 (adreçat a persones adultes)

  • 3,52 €/hora tallers genèric 2 (adreçats a gent gran)

  • 4,27 €/hora tallers familiars (1 adult + 1 o 2 infants) El preu dels tallers familiars inclou 1 adult + 1 o 2 infants. El titular de la inscripció sempre ha de ser la persona adulta. És imprescindible que els infants vinguin acompanyats d'un adult.

Alguns tallers tenen un suplement de material que s’abonarà en efectiu el primer dia de classe.

Per informar-vos de la reducció de preus consulteu-ne les condicions al punt d’informació del centre cívic, de 10 a 20.30 h. El termini de presentació de documentació acaba el dissabte 25 de gener de 2020.

 

Reducció de preus

Per informar-vos de la reducció de preus consulteu-ne les condicions i els terminis al punt d’informació del centre cívic, de 10 a 20.30 h.

 

I per la inscripció als tallers de primavera 2020...

A partir del dilluns 30 de març.

 

Compartir