Inscripcions als tallers
Tallers per a tothom

Tallers de primavera

Degut a les circumstàncies excepcionals ocasionades per Covid-19, hem ajorant la programació de tallers fins a nou avis. 

 

 

Quins tallers puc fer?

·Divulgació científica

·Art tèxtil

·Idiomes

·Art i creació

·Cos i moviment

·Cuina

·Familiars

·Tallers per la gent gran

 

Com puc fer una inscripció en línia?

És molt senzill! Segueix aquests passos:

1) Clica aquí.

2) Un cop hi has clicat, has d'anar a l'apartat de 'Login' i et registres com a usuari.

3) I un cop formalitzat el registre, ja pots consultar tots els tallers culturals que fem i inscriure't al taller que vulguis.

 

Normativa d'inscripcions

El pagament dels tallers es pot fer presencialment (amb targeta bancària o transferència bancària) o en línia. No s’admet el pagament en metàl·lic.

En aplicació del dret de desistiment segons articles 68 i successius de la Llei general per a la defensa dels consumidors i usuaris, es podrà sol·licitar la devolució de la quota del taller abans que hagin transcorregut 14 dies naturals des de la data en què hagi estat formalitzada la inscripció. Passat aquest termini, no es faran devolucions dels imports exceptuant aquells casos que el taller quedi anul·lat per causes alienes a l’organització o aquells que no tinguin un mínim de persones inscrites. Les devolucions es faran efectives com a màxim en 14 dies naturals des de la seva sol·licitud.

Les devolucions recollides per una tercera persona hauran d’anar acompanyades d’una autorització expressa.

Alguns tallers tenen un suplement de material que s’abonarà en efectiu el primer dia de classe.

Per informar-vos de la reducció de preus consulteu-ne les condicions al punt d’informació del centre cívic, de 10 a 20.30 h.

 

Reducció de preus

Per informar-vos de la reducció de preus consulteu-ne les condicions i els terminis al punt d’informació del centre cívic, de 10 a 20.30 h.

 

 

Compartir