Inscripcions als tallers
Tallers per a tothom

Tallers d'hivern 2024

Renovació pels tallers d'adults: a partir del 27 de novembre fins el 22 de desembre, només de manera presencial. L'horari d'inscripcions presencials és de dilluns a divendres, de 10 a 14 h i de 16 a 20 h.

Noves inscripcions pels tallers d'adults: a partir del 8 de gener, de manera presencial o bé en línia. L'horari d'inscripcions presencials és de dilluns a divendres, de 10 a 14 h i de 16 a 20 h.

Noves inscripcions pels tallers infantils i familiars: des del 18 de desembre, a partir de les 9 h, i només en línia.

 

Quins tallers puc fer?

(*) Inscripcions als tallers infantils i familiars: a partir del 18 de desembre, a les 9 h, només en línia; les inscripcions es faran a través d'un formulari de Google que trobareu penjat a la nostra pàgina web, dins de cada taller. 

 

Important

Els preus públics 2024 dels tallers del centre cívic estan pendents d’aprovació.

 

Informació específica d'alguns tallers

Tallers per a la gent gran: respecte als diferents horaris i cursos, i un cop començats els tallers, el centre cívic pot proposar canvis de grup als usuaris per tal d’homogeneïtzar els nivells de les classes.

Tallers de cos i moviment: davant d’un dubte per problemes de salut, es recomana consultar al vostre metge de capçalera o especialista abans d’inscriure-us a qualsevol taller.

 

Com puc fer una inscripció en línia pels tallers d'adults?

És molt senzill! Segueix aquests passos:

Si alguna vegada has fet algun taller o bé alguna activitat:

1) Inicia la sessió amb el teu correu electrònic i la teva contrasenya: clica aquí.

Ara bé, si mai no has fet cap taller ni cap activitat: 

1) Regista't com a usurai amb les teves dades personals: clica aquí.

2) I un cop formalitzat el registre, ja pots consultar tots els tallers i les activitats culturals que fem i inscriure't al taller o a l'activitat que vulguis.

Si no te'n surts mira el manual 'Com fer una inscripció en línia' que trobaràs com arxiu adjunt, en format .pdf, o bé clicant AQUÍ.

 

Normativa d'inscripcions

- Els preus aplicats corresponen als preus públics previstos pel 2024. Aquests preus estan pendents d'aprovació definitiva i subjectes a regulació, si s'escau.

- El pagament dels tallers es pot fer presencialment (amb targeta o transferència bancària) o en línia. No s’admet el pagament en metàl·lic.

- Es podrà sol·licitar la devolució de la quota del taller abans que hagin transcorregut 14 dies naturals des de la data en què hagi estat formalitzada la inscripció. Passat aquest termini, no es faran devolucions dels imports exceptuant aquells casos que el taller quedi anul·lat per causes alienes a l’organització o aquells que no tinguin un mínim de persones inscrites. Les devolucions es faran efectives com a màxim en 14 dies naturals des de la seva sol·licitud.

Les devolucions recollides per una tercera persona hauran d’anar acompanyades d’una autorització expressa.

- Alguns tallers tenen un suplement de material que s’abonarà en efectiu al tallerista el primer dia de classe.

 

Reducció de preus

Per informar-vos de la reducció de preus consulteu-ne les condicions al punt d’informació del centre cívic, de 10 a 20.30 h. El termini de presentació de documentació per la subvenció en cas de persones en situació d’atur acaba el dissabte 13 de gener de 2024.

 

 

Compartir