Servei diari

Foto: font pròpia.
El Casal Infantil és un espai de trobada diari per a infants de I3 a 6è en el qual s'ofereixen diferents activitats i espais de joc: manualitats, jocs de taula, ciència, cuina, expressió corporal, tallers...

Horaris i grups

El servei diari del Casal Infantil serà de 17 a 19.30 h estructurat de la següent manera:

- Dilluns, dimarts i/o dimecres, per a infants de I4 a 6è de primària (els infants de P4 només podran venir 1 dia a la setmana)

- Dijous > grup I3 >aquest grup tindrà un horari diferent, de 17 a 19 h i els infants han de venir acompanyats d'un adult.

- Dijous > infants de 3r a 6è de primària

 

Preu:

Grup I3 i I4 (1 dia a la setmana) > 14,38 € / trimestre; el pagament es farà únicament per transferència bancària

Grup de I5 a 6è > 1, 2 o 3 dies a la setmana > 28,78 € / trimestre; el pagament es farà únicament per transferència bancària

 

> Inscripcions tardor'23 (a partir del 12 de setembre): si us interessa apuntar la vostra canalla, envieu un correu a infantil@vilaurania.net dient que els voleu apuntar (haureu de dir quin curs fan i quin/s dia/s els voldríeu apuntar). Un cop us contestem dient-vos si teniu plaça podreu fer la inscripció definitiva, per la qual necessitarem que ens envieu:

- Fitxa d'inscripció plena i signada (la trobareu més avall, als 'Annexes', en format word i pdf)

- Documentació personal (escanejada, en format .jpg o .pdf): DNI del pare/mare o tutor/a, llibre de família o DNI de l'infant, targeta sanitària i carnet de vacunes.

Un cop haguem rebut tot el necessari, rebreu un correu amb les dades per tal que feu el pagament.

  

En el cas de no poder fer la inscripció telemàticament, excepcionalment, es pot fer de manera presencial (cal demanar cita prèvia a: infantil@vilaurania.net)

  

Inici de les activitats (trimestre tardor'23): 26 de setembre

 

[+info: infantil@vilaurania.net]

 

Compartir