Suport a la creació
Edició 2022-2023

Espectacle "La pietat del precipici", de les Hermanas del desorden amb la col·laboració de Marcos Xalabarder, Irene Lameiro i Cia. NON PROJECT

Companyies i projectes que fan un ús puntual del centre durant l'any en curs.

 

Grup de teatre del Casal Lambda

El Casal Lambda és un centre associatiu sense ànim de lucre. Des de 1976 ofereix a persones LGTBIQ+ un espai de trobada i orientació, i disposa d’un centre d’informació i documentació sobre sexualitat dirigit a professionals i investigadors. El Casal Lambda porta a terme un important treball de projecció social amb les seves activitats culturals i el treball continuat de sensibilització envers les institucions públiques, els partits polítics i el conjunt de la societat.

L’objectiu principal del Casal Lambda és la normalització social. La manca d’aquest reconeixement social porta sovint a les persones LGTBIQ+ a recloure la seva vida sexual i afectiva en cercles tancats i els causa dificultats per assumir-se, a la vegada que es produeixen situacions de discriminació.

 

Clàudia Fuentes

Artista escènica i investigadora transdisciplinar. La seva pràctica artística i experiència professional, comencen l'any 2002, relacionades amb el cos i el pensament, la dansa, la coreografia i les experiències de trobada, col·laboració i reflexió, considerant-les un espai de joc, crítica i agitació de pensament, tant escènic com fora d'aquest. El seu interès principal s'enfoca en la investigació dels límits de la dansa i el moviment, la coreografia i l'escena, a través d'una pràctica artística expandida.

 

Okan Collective

Okan Collective és una plataforma artística dedicada a les arts escèniques que difon principalment la música i la dansa de l'oest d'Àfrica. Com a col·lectiu creiem en l'art com a eina de transformació social i d'inclusió. Aspirem arribar a un públic divers i ampli perquè com més art compartim i difonguem, més riquesa tindrà la nostra societat.

Compartir