Serveis

XARXA DE RESPOSTA SOCIOECONÒMICA (XARSE) 

Assessorament i suport en la tramitació d’ajuts econòmics i gestions administratives associades, especialment en els tràmits electrònics. Facilita els recursos i serveis disponibles a cada territori.

Organitza: Pla de Barris i Barcelona Activa

Per a més informació: 616 56 02 52

KONSULTA’M

Servei de suport psicològic adreçat a adolescents i joves per detectar i atendre de forma preventiva el patiment psicològic i els problemes de salut mental del jovent.

Organitza: Departament de Salut Pública de l’Ajuntament de Barcelona

Per a més informació:konsultam@fhspereclaver.org, 687 323 789

TREBALL ALS BARRIS

Espai de recerca de feina i tallers monogràfics guiat per personal tècnic dins d’un itinerari d’inserció sociolaboral. Si vius al barri i busques feina, informa’t del Dispositiu d’Inserció del Projecte Treball als Barris.

Organitza: Barcelona Activa

Per a més informació: 934 019 565

RADARS

RADARS és una xarxa de prevenció i acció comunitària que treballa amb l’objectiu d’acompanyar a persones majors de 65 anys per pal·liar els efectes de la soledat no volguda.

Organitza: Serveis Socials Bàsics destinada a

Per més informació: Carrer Roser, 15 o al telèfon 93 291 58 84.

PIAD

Els Punts d’Informació i Atenció a les Dones (PIAD) són serveis públics, gratuïts i confidencials on s’ofereix informació, assessorament i orientació a les dones en diferents àmbits. També s’ofereixen serveis gratuïts d’atenció psicològica i assessorament jurídic.

Organitza: Ajuntament de Barcelona

Per a més informació: 900 922 357 / piad_santsmontjuic@bcn.cat

Compartir