A taula! Cicle de cultura i gastronomia

A Taula! Cicle de cultura i gastronomia neix l’any 2007 com a projecte singular del Centre Cívic El Sortidor, situat al barri del Poble-sec, que divulgar la cultura gastronòmica i els bons hàbits alimentaris. A través d’una programació de tallers i activitats destinades a tots els públics, es donen a conèixer cultures culinàries diverses i iniciatives sostenibles, i es descobreixen espais gastronòmics interessants. Conjuntament amb el veïnat, i amb entitats i col·lectius del Poble-sec, A taula! participa del teixit social i cultural del barri a través de la cuina.

A part de la programació trimestral, el centre cívic us ofereix, a través del cicle A Taula!, els següents espais en els que podreu participar al llarg de l'any:

HORT DEL SORTIDOR:

El Centre Cívic El Sortidor posa a la disposició de veïns, veïnes, col·lectius i escoles les taules de cultiu. Si hi teniu interès podeu contactar amb nosaltres aprovant-vos al centre cívic o, si ho preferiu, ens podeu enviar un correu electrònic a ccelsortidor@bcn.cat

L’ESCOLA A TAULA:

Per mitjà del cicle de cultura i gastronomia A taula! convidem les escoles del barri a venir a la cuina del Centre Cívic El Sortidor a aprendre bons hàbits i a conèixer l'alimentació saludable d’una manera lúdica i divertida.

L’alimentació forma part de la nostra educació i volem que la nostra cuina sigui un aula més, on s’aprenguin les propietats dels ingredients i la manera de cuinar-los. També hi treballem la participació, l’organització i la col·laboració. Aquest curs hi participaran els i les alumnes de cicle inicial de l’Escola Mossèn Jacint Verdaguer i de l’Escola Poble-sec.

Compartir