HALAR: CUINA GITANA A CATALUNYA

Dilluns
De 18.30 a 21h

27/03/2023
Preu: Suplement 6€ per a ingredients

El 8 d'abril es celebra el Dia Internacional del Poble Gitano. Al CC El Sortidor ens avancem a la diada per apropar-nos a la seva tradició gastronòmica de la mà de Ricard Marí, xef gitano-català i col·laborador amb la Fundació Alícia en el procés d’elaboració del receptari Halar, cuina gitana a Catalunya. Veurem quin pes ha tingut l’origen nòmada d’aquest poble en la seva alimentació, que s’ha anat enriquint gràcies a les influències rebudes d’arreu i que es caracteritza per l’aprofitament. Elaborarem algunes de les receptes del llibre i les gaudirem en companyia: segons la comunitat gitana, la mateixa trobada de persones es converteix en un fet que s’ha de celebrar!

Inscripcions en línia: https://bit.ly/cuina-halar

Taller de cuina a càrrec de Ricard Marí i Rosita Cortés

Inici d'inscripció: 20/02/2023

Compartir