L'OLOR DE LA GUAIABA

Dijous
De 18.30 a 20.30h

16/10/2025
Preu: Gratuït. Cal inscripció prèvia

La guaiaba és un fruit tropical, originari d’Amèrica. Una preparació tradicional co­lombiana que es fa amb aquesta fruita és el “bocadillo”, un dolç de guaiaba amb sucre embolicats amb fulla de bijao. “L’olor de la guaiaba” fa referència a l’enyorança que produeix el tròpic quan s’ha migrat a d’al­tres latituds. En aquest sentit, proposem una cuina diaspòrica i situada al pensar com portar el Carib i el record d’aquells sa­bors llunyans, com el de la guaiaba, a través de receptes amb productes locals i de temporada, com el codony. Prepararem codonyat i “aborrajados”, portant a la taula sabors tradicionals de la cuina colombiana.

Taller de cuina diaspòrica a càrrec de Lina Ruiz de Micelio Cultural

Inscripcions en línia

 

Inici d'inscripció: 27/10/2025

Compartir