Espai Jove La Sedeta

Dilluns, Dimarts, Dimecres i Divendres
De 16.30 h a 19 h

L'Espai Jove la Sedeta és un punt de trobada per als i les joves del barri entre 12 i 17 anys.
Un espai còmode on pugueu fer una mica de vida comunitària i on potenciar i tirar endavant les vostres inquietuds. Un lloc on créixer plegades en llibertat, a través del qual implicar-vos i transformar el vostre entorn. Un espai obert i gratuït on pugueu entrar i sortir quan vulgueu. Només has de venir i proposar-nos què vols fer. En definitiva, el vostre espai.
Ens trobaràs els dilluns, dimarts, dimecres i divendres de 16.30 a 19 h. Estem al tercer pis del Centre Cívic La Sedeta.

Què pots trobar a l'Espai Jove?

Tenim una sala que podem ambientar de moltes maneres diferents, segons les teves necessitats del moment. Hi ha molts espais a dins de l'Espai Jove... Us el presentem!
Espai Chill. Un espai on relaxar-te, passar l'estona tranquil·lament amb amics i amigues, escoltar música i fins i tot veure una pel·lícula.
Espai Gamer. Vine a jugar a la Play! A l'Espai Jove pots organitzar tornejos de videojocs, jugar a l'ordinador i moltes altres coses. A què esperes?
Espai Nerd. Necessites estudiar però no t'agrada el silenci de les biblioteques? Aquí pots venir a fer deures, estudiar en època d'exàmens, llegir i jugar jocs de taula. Aprofita-ho!
Espai Freak. T’agraden els jocs de taula però no disposes d’espai on jugar? Aquí tenim taules i jocs diversos (també pots portar els teus propis!!). Us esperem!!
Espai Artist. Deixa volar la teva creativitat! Si t'agrada pintar, esculpir amb diferents materials, el circ, la música i les arts escèniques, l'Espai Jove pot ser un lloc on desenvolupar la teva faceta artística.
Espai Audiovisual. Ets un entusiasta del cinema? Aquest és el teu espai! Aquí pots des de dirigir un curt o un videoclip, fins a refugiar-te un dia de pluja per mirar una pel·lícula plegats! També hi ha un taller de ràdio dinamitzat per joves que parla sobre actualitat i moda juvenil, no vols venir a xerrar-hi?
Espai Sporty. Un torneig de ping-pong, d'air hockey, unes cistelles de bàsquet, un partidet de futbol o un campionat de tir amb arc. Tot això també és possible a l'Espai Jove La Sedeta si ens ho demaneu!

 

Per a més informació podeu contactar amb nosaltres a través de:
espaijove@sedeta.com
Facebook: Espai Adolescent La Sedeta
Instagram: @lasedeta.espaiadolescent
Telèfon/whatsapp: 636 88 35 68 (David i Clara)

Compartir