Escola de Bruixeria
Dimecres 13 de novembre, 17.30 h

Dimecres
De 17.30 a 19 h

13/11/2019
Preu: Activitat gratuïta

Projecte Drets Humans, Família i Barri
Jacinto és un maldestre i graciós aprenent de bruixeria que vol perfeccionar la seva màgia. Per això se li ha acudit assistir a la famosa Escola de Bruixeria, per arribar a ser un gran mag!
A aquesta escola, una rondinaire mestra li ensenyarà tots els secrets per a ser un gran bruixot. Malgrat els reiterats intents, no aconsegueix que Jacinto faci bé la seva feina, que entre cops i malapteses fa enfurismar més a la mestra. Finalment, junts troben la màgia de la forma més inesperada...
Aquesta obra de Villy Villegas posa especial atenció en els valors de superació personal, l'amistat, l'aprenantatge i l'humor. El teatre educatiu és una poderosa eina que afavoreix el pensament crític i reflexiu dels petits, ajudant al desenvolupament positiu de la seva personalitat i fomentant valors socials que contribueixen a la seva integració social i a una millor convivència de la societat.
Teatre infantil a càrrec del grup de teatre Comediarte.
Adreçat a infants de 3 a 8 anys.
Organitza: Associació per a les Nacions Unides amb el suport de la Regidoria de Drets Civils de l'Ajuntament de Barcelona.

Compartir