Dibuix i retrat amb model al natural

Dissabte
De 11 a 13 h

02/10/2021 > 27/11/2021
Preu: 77.33 € *Activitat amb suplement

Figura, retrat i nu

Inicia’t i perfecciona les tècniques de dibuix aplicades a l’estudi i a la interpretació de la figura humana. Treballarem l’encaix, la composició, la proporció, la perspectiva i el moviment a través del dibuix amb model tant masculí com femení. Realitzarem apunts ràpids i també posicions més llargues. Aprendrem diferents maneres de mirar la figura humana per poder adquirir les eines necessàries per expressar-nos dibuixant. El material anirà a càrrec de l’alumnat i caldrà abonar un suplement pel pagament del/ la model el primer dia de classe.

Professora: Maria Pappalardi
Del 2 d’octubre al 27 de novembre (7 sessions)
A partir del 6 de setembre a les 10h, pots inscriure't clicant aquí!

Maria Pappalardi llicenciada cum laude per l'Accademia di Belle Arti de Roma. Es va especialitzar en Creació Artística a la facultat de Bellas Artes de la Universitat Barcelona. Ha col·laborat en l'elaboració de projectes artístics amb entitats com l'EINA (Centro Universitario de Diseño i Arte de Barcelona) o la LAIE, llibreria del CCCB (Centre de Cultura Contemporània de Barcelona). Les seves obres han estat exposades en diferents països com Espanya, Itàlia, Corea del Sud, Holanda, Turquia o Veneçuela. El seu treball és centre en el rostre, la textura, l'expressivitat de les mans, que juntament amb el retrat, expressen tota la nostra història i identitat.

“Creo en la importancia del múltiple significado de una obra, no único y finito, que no enseñe todo, más bien que mantenga un punto de misterio, dejando espacio a la intuición del espectador. Se establece así un diálogo, un feedback entre el autor y el espectador a través de la obra, un intercambio de energía que proporciona una emoción en quien la observa, el mismo sentimiento que el artista siente pintando. Parafraseando el propósito de Friedrich, el arte verdadero provoca un ciclo que parte del inconsciente del artista, traspasando las esferas de la conciencia, para alojarse en el inconsciente del espectador.” Maria Pappalardi 

Segueix-la a Instagram i a Facebook
 
Tots els tallers es duran a terme de manera presencial, a no ser que s’indiqui el contrari, respectant les mesures de seguretat vigents en cada moment: aforament limitat, distància de seguretat, ús correcte de la mascareta, hidrogel, ventilació i control de temperatura.

Si la situació sanitària ho requereix, estem preparades per fer els tallers que es poden adaptar en línia. Es mantindrà el calendari previst, adaptarem els continguts al format i no es cancel·laran les activitats. 

Inici d'inscripció: 06/09/2021

Compartir