Carme Comas, professora de cuina
Cuinar es transmetre coneixements de cuina d’una forma creativa

Carme Comas és professora de Cuina per convidar i Menú per festes.
CONEIX AL NOSTRE PROFESSORAT

Entrevista a Carme Comas

Professora dels tallers Cuina per convidar i Arrossos i fideuàs
Defineix la teva disciplina:
Per a mi cuinar es transmetre coneixements de cuina per d’una forma creativa elaborar un plat i que el comensal en gaudeixi.
Què significa per a tu ser professora?
Fer un pas endavant, anar més enllà de cuinar simplement una recepta, es alhora  la relació de l’individu, l’alimentació i el seu entorn.
Què és el que més t’agrada de les teves classes? Com les descriuries?
El que més m’agrada es la transmissió de coneixements, mostrar receptes, que entenguin el com i el perquè es fa, d’una manera senzilla i aplicable a la vida diària. Les meves classes son dinàmiques i totalment participatives, des de l’inici amb la preparació, cocció, ... fins el final quan tastem els plats, recollim etc...creant vincles amb l’alumnat.

A qui recomanaries el taller o tallers que imparteixes a La Sedeta?
Taller recomanat per a qualsevol Cuinetes, bé comencin des de cero o ja tinguin una base i vulguin treure’s vicis i alhora millorar la tècnica.

Defineix en tres paraules la teva feina al CC La Sedeta.

Propera, dinàmica i social.

Compartir