Exposició: El cos
Del 7 al 30 de març

07/03/2023 > 30/03/2023
Preu: Gratuït

'El Cos'. Les creadores de Gràcia Projecte Minerva ens conviden a una reflexió sobre el cos a través de diverses perspectives i disciplines artístiques com la fotografia, la pintura, l’escultura o la poesia.
“Una cultura obsessionada amb la primesa femenina no està obsessionada amb la bellesa de les dones, està obsessionada amb l’obediència d’aquestes. La dieta és el sedant polític més potent en la història de les dones: una població tranquil·lament boja és una població dòcil.”
Naomi Wolf
El cos, i sobretot el cos de les dones, ha estat sempre un motiu recurrent a la història de l’art. Ha estat i és un espai on s’han exercit violències, un motiu social que ha justificat discriminacions, desigualtats i pors. Tanmateix, a la vegada, el cos pot esdevenir un espai per a la reivindicació, la subversió, l’empoderament i la lluita. El cos és un espai pel plaer, per la vida, per l’acció i el moviment. Ens identifica, diversifica i ens fa ser.
Les creadores de Gràcia experimenten amb aquesta temàtica denunciant les violències viscudes, reivindicant les seves identitats o resignificant la manera de concebre el cos i de veure’ns a nosaltres mateixes.
  • Dimarts 7 de març, a les 18 h,inauguració de l’exposició i visita comentades a càrrec de les dones creadores del Projecte Minerva.
Exposició amb motiu del Dia Internacional de la Dona Treballadora.

Compartir