VOLS EXPOSAR?

El Centre Cívic Matas i Ramis compta amb 3 espais expositius amb caràcters ben diferenciats: la Sala Ignasi Vallhonesta, l’Espai Cafè i l’Espai RAW.  

Les exposicions tenen una durada de 4 setmanes en funció del calendari trimestral, fent que els tres espais estiguis sincronitzats.

- La Sala Ignasi Vallhonesta és la sala d’actes del Centre, un espai polivalent que per la seva distribució és el més adient per a exposicions amb obres de gran format.

- L’Espai Cafè s’allotja a la cafeteria del Centre Cívic, un referent en la vida quotidiana del barri. Per les seves dimensions és idònia per a exposicions de petit format.

- L’Espai RAW és una espai centrat exclusivament en la fotografia, ubicat a la paret del passadís que dóna l’entrada a la sala d’actes.

 

Vols exposar-hi?

Ocasionalment, el Centre organitza exposicions de producció pròpia, però essencialment la programació es nodreix de propostes presentades per artistes. Per sol·licitar formar part del programa d’exposicions del Centre Cívic Matas i Ramis només cal omplir la fitxa adjunta i enviar-la per correu a ccmatasiramis@bcn.cat juntament amb un dossier i una imatge.

Compartir