VOLS EXPOSAR?

El Centre Cívic Matas i Ramis compta amb 3 espais expositius amb caràcters ben diferenciats: la Sala Ignasi Vallhonesta, l’Espai Cafè i l’Espai RAW.  Les exposicions tenen una durada de 4 setmanes en funció del calendari trimestral, fent que els tres espais estiguis sincronitzats.

La Sala Ignasi Vallhonesta és la sala d’actes del centre, un espai polivalent que per la seva distribució és el més adient per a exposicions amb obres de gran format. L’Espai Cafè s’allotja a la cafeteria del Centre Cívic,  un referent en la vida quotidiana del barri. Per les seves dimensions és idònia per a exposicions de petit format. L’Espai RAW és una espai centrat exclusivament en la fotografia, ubicat a la paret del passadís que dóna l’entrada a la sala d’actes.

 

Vols exposar-hi?

Ocasionalment, el centre organitza exposicions de producció pròpia, però essencialment la programació es nodreix de propostes presentades per artistes. Per sol·licitar formar part del programa d’exposicions del Centre Cívic Matas i Ramis només cal omplir la fitxa adjunta i enviar-la per correu a ccmatasiramis@bcn.cat juntament amb un dossier i una imatge.

 

Compartir