Qui som

La  xarxa de centres cívics dels districtes constitueixen un punt de referència dels programes municipals de serveis a les persones al territori, així com un accés a programes culturals i socioculturals i a iniciatives per a la vida associativa i de participació ciutadana. És també un instrument bàsic per a la promoció social tant individual com col·lectiva de la ciutadania.

El Centre Cívic Navas és un equipament municipal de cultura, de proximitat, de relació i de participació que posa a l’abast de tothom activitats, propostes i instal·lacions per tal de desenvolupar el coneixement col·lectiu, promoure la sociabilització i la interacció entre tots els participants i estimular la participació col·lectiva. Una de les missions més importants que té el centre és fer accessible a tothom la cultura, entesa en el seu concepte més ampli, com a espai que engloba el conjunt de formes i models mitjançant els quals, una societat es manifesta.

El Centre Cívic Navas es troba ubicat en l’illa d’equipaments que ocupava l’antiga caserna de la Guardia Civil que actualment, inclou el centre cívic, habitatges i una escola bressol. L’antiga caserna de la Guardia Civil es va aixecar l’any 1944  i la formaven un conjunt de blocs, els més alts de nou plantes i tenia un centenar d’habitatges pensats perquè hi visquessin els agents de la Guardia Civil desplaçats a Barcelona, progressivament es va anar desocupant fins que l’any 2007 es va enderrocar.

Compartir