PINA PINTADO i MIMI ROBIN
Taller de Músics

Dijous
De 19 h a 20.30 h

30/03/2023
Preu: Activitat gratuïta amb inscripció

MÚSICA Z, EL CICLE QUE ENS FARÀ DESCOBRIR NOU TALENT MUSICAL

Acostem als barris el talent de l'alumnat d'estudis superiors de música de Barcelona. La Xarxa de Centres Cívics de Barcelona  posa els escenaris a disposició dels futurs músics i músiques que es formen a les escoles superiors de música de la ciutat per a portar-los noves experiències amb el programa Música Z.

Per a aquests i aquestes estudiants, actuar davant d’un públic divers i proper, en el marc de la seva formació com a intèrprets i compositors/ores, és una part fonamental del procés d’aprenentatge i adquisició d’experiència. Alhora, per als espais culturals que els acullen és una manera de conèixer futurs talents i la diversitat d’estils i llenguatges musicals que adquireixen. És, per tant, una experiència musical diferent, ja que no es tracta només d’un concert, sinó d’un espai de diàleg obert, on a partir d’un breu repertori, l'alumnat i el públic compartiran les motivacions i els reptes amb els quals s’enfronta una nova generació d’intèrprets que es troben en formació.

 

Pina Pintado i Mimi Robin (Taller de Músics)

La especialitat del Grau Superior en Veu del Taller de Músics ESEM ofereix una formació dirigida als cantants interessats en la creació de cançons, on es treballen les competències de la modalitat de Veu i es potencien tots els aspectes de la creació de repertori de composicions pròpies.

Com a mostra d’aquest treball, en aquesta ocasió es presentaran les cançons de Pina Pintado i Mimi Robin. Pina Pintado és una cantautora d’estil pop que busca expressar amb la música allò que les paraules no poden fer per si soles, tant en anglès, castellà i català. 

La Mimi Robin és una cantautora que, gràcies a la seva estada a Escòcia, escriu cançons pop folk que ens transporten a l'escena musical britànica amb calidesa i honestedat.

On: Sala d'actes CC Navas
Adreça: Ptge. Dr. Torent, 1

Compartir