BENEFICIS DE FER ACTIVITATS AL CENTRES CÍVICS
Vine i gaudeix al Centre Cívic Navas!

01/05/2023 > 31/12/2023

10 de cada 10 metges recomanen Centres Cívic, saps per què? Apuntat i descobreix-ho!

  1. Tallers d'activitats físiques saludables: els centres cívics oferim diferents opcions d'activitat física saludable com ioga, Pilates, Zumba, balls i danses... que pot ajudar a mantenir una vida saludable i ajudar a reduir o millorar el risc de malalties cròniques com la diabetis, la hipertensió arterial i les malalties cardiovasculars. L'exercici físic saludable ajuda a millorar la salut del cor i a prevenir malalties com l’ictus o els infarts.
  2. Tallers de gastronomia i nutrició: els centres cívics oferim tallers per aprendre a cuinar de manera saludable i sostenible, tenint en compte els productes de temporada per tal d'ajudar a planificar una alimentació adequada amb els tallers de cuina de temporada i a més, amb la proposta de Diversitats culturals descobrim l'amplia i nutritiva cuina del món a través de diferents seminaris i tallers especialitzats.
  3. Tallers de gestió del benestar emocional: l'estrès és un factor important en molts problemes de salut, cuidar la nostra salut mental és necessari per tenir una vida saludable i plena. El ioga, la meditació el Minfulness, el Tai-txí, les arts plàstiques com la pintura, el Zentangle o la música i el cant... etc. milloren l'autoestima, fomenten la creativitat i ens permeten millorar el nostre benestar.
  4. Tallers intergeneracionals: totes aquelles activitats que promouen la interacció entre persones de diferents edats pot ajudar a prevenir l'aïllament social i promoure la salut mental. Patronatge i costura, manualitats,  gastronòmics, tallers de lectura, activitat físca, balls i danses...
  5. Tallers de formació: els centres cívics som espais de formació que possibilitem l'adquisició d'aprenentatges d'una forma lúdica i dinàmica que recerca un intercanvi enriquidor entre les/els participants, un empoderament actiu i participatiu de la ciutadania.

En quest marc, TOTES les propostes dels Centre Cívic Navas cerquen:

  1. Ampliar la perspectiva: els tallers, seminaris, itineraris, concerts, conferències, exposicions, espectacles familiars...etc. ens permeten gaudir de les propostes i l’aprenentatge i alhora, tenir una amplia perspectiva del món i comprendre millor la diversitat de cultures i formes d'expressió i valors com la igualtat, la sostenibilitat, la tolerància i el respecte a la diferència.
  2. Fomentar la creativitat: veure cultura en viu, participar de la cultura és una forma excel·lent d'aprendre, de mantenir el cervell actiu i en forma, d'estimular la creativitat i pot ser font d'inspiració per a la creació pròpia i la descoberta de talents.
  3. Crear un espai d'oportunitat de socialització: participar en les propostes culturals dels centres cívics és una forma excel·lent de connectar amb d'altres persones que comparteixen els mateixos interessos, oportunitat de noves amistats i crear sinèrgies amb la comunitat.
  4. La formació continuada com a educació per a la vida. Aprendre coses noves, refrescar aprenentatges, gaudir i participar en els debats, les conferències, els espectacles ... ens permet augmentat el nostre bagatge formatiu amb una educació no formal amb propostes de qualitat.
  5. Estimular la comprensió d'altres cultures i formes d'expressió a través del programa de propostes d' exposicions, tallers, concerts, seminaris... del Cicle Diversitat cultural.

 

Consulta AQUÍ LA PROGRAMACIÓ i apunta't!

 

 

 

 

 

 

 

Telèfon: 93 349 35 22
Email: ccnavas@bcn.cat

Compartir