LA DOLCE VITA de Federico Fellini: RAVIOLI DI RICOTTA E SPINACI
Seminari

Dissabte
De 10.30 a 13.00 h

05/04/2025
Preu: 18.75 € (1 sessió) + 4 € material

Aprendrem a preparar una recepta clàssica i popular italiana, els ravioli di ricotta e spinaci i veurem com es converteix en protagonista d’un llargmetratge com “La Dolce Vita”. La pasta farcida té una llarga història i tradició a Itàlia, ja que les primeres notícies que tenim són del segle XIV.

Avui en dia, totes les regions d’Itàlia compten amb un gran assortit de receptes típiques de ravioli, agnolotti, cappelletti, tortelli…

Són varies les regions que reivindiquen el farcit de ricotta i espinacs, en primera línia trobem Lazio, Toscana y Marche.  

T’hi esperem! Cal dur davantal i tapers.

Material: 4 €

''INSCRIU-TE AQUÍ!!''

Professor/a: Sara Sandrino

Inici d'inscripció: 09/12/2024

Compartir