En aquesta sessió volem analitzar els grans reptes que afronta l’educació en una societat capitalista i amb una gran presència de la tecnologia.
Estem pecant d’“innovadors” i deixem de banda metodologies educatives que donaven bons resultats? Estem preguntant prou a les criatures? I a les famílies? Garantim que el professorat treballi en condicions adequades per formar les generacions del futur? Estem educant per fer persones crítiques o simples consumidors?
Participa: Aina Tarabini-Castellani Clemente - Doctora en sociologia
Professora titular del Departament de Sociologia de la Universitat Autònoma de Barcelona i subdirectora del centre de recerca GEPS – Globalització, Educació i Política Social. La seva recerca se centra en la (re)producció i transformació de les desigualtats socials a la vida quotidiana dels sistemes educatius, les escoles i l’alumnat. Actualment, és la investigadora principal del projecte LEARNER.
Modera: Sandra Vicente
Periodista -Treballa a elDiario.es. Se centra en històries anònimes i no tan anònimes, amb l’ull posat a Barcelona. També ha treballat per a altres mitjans com La Vanguardia, La Marea, Catalunya Plural, Público o El Salto. És coautora del llibre IBEX 35. Tres décadas marcando la agenda política de España y de tu bolsillo (2022) i és sòcia fundadora de l’entitat per la pau i els drets humans Taula per Mèxic.
RESERVA LA TEVA ENTRADA!