UN BANQUET ANDALUSÍ: CUINA, CULTURA I MESTISSATGE
Seminari

Dimecres
De 18.00 a 21.00 h

05/11/2025 > 12/11/2025
Preu: 37.50 € (2 sessions) + 12€ MATERIAL

Al-Andalús, com els àrabs anomenaven a la península ibèrica en l’Edat Mitja, va ser una de les regions més influents i interessants del món en aquella època des del punt de vista cultural. La seva cuina fusionava influències àrabs, berbers, mediterrànies i perses, deixant una petjada inesborrable en la gastronomia espanyola i portuguesa. En aquest curs explorarem els ingredients i tècniques que van transformar la cuina peninsular: cereals, llegums, hortalisses i espècies exòtiques.

També descobrirem la influència de Ziryab, qui va establir l’ordre dels plats en la taula, i cuinarem receptes icòniques com les pastanagues a lo Aben Razin, les Al-Bunduqas (boles de carn especiada) i dolços com la Halva (antecessor del turró).

Cal dur davantal i tapers.

Material: 12€

 ‘’INSCRIU-TE AQUÍ!’’

Professor/a: A càrrec de Claudio Masala de TravelCook

Inici d'inscripció: 02/09/2025

Compartir