SABORS DEL SUD-EST ASIÀTIC: TAILÀNDIA, MALÀISIA I SINGAPUR
Seminari

Dimecres
De 18.00 a 21.00 h

04/02/2026 > 11/02/2026
Preu: 37.50 € (2 sessions) + 12 € material

Un viatge culinari per una de les regions més vibrants i saboroses del planeta. El Sud-est Asiàtic es una cruïlla de camins on conflueixen cultures, religions i històries i la seva gastronomia reflexa aquesta riquesa.

En aquest seminari explorarem els sabors i tècniques de Tailàndia, Malàisia i Singapur, tres cuines que comparteixen ingredients comuns – com l’arròs, la llet de coco, les herbes fresques i les especies – però que s’expressen amb accents únics i fascinants.

Aprendrem a equilibrar els contrastos que defineixen aquesta cuina: dolç, àcid, salat, picant i umami, i descobrirem com es combinen en plats tradicionals i contemporanis.

Cuinarem receptes emblemàtiques com el pad thjai, el laksa nyonya, el nasi lemak o el tom kha gai, mentre explorem l’origen dels seus ingredients i les histories culturals que hi ha darrera de cada preparació.

Una experiència pensada per qui gaudeix viatjant amb els sentits, oberta tant a aficionats com a cuiners curiosos que desitgin ampliar el seu repertori i comprendre la lògica d’una de les cuines més aromàtiques del món.

Cal dur davantal i tapers.

 

Material: 12 € 

 

 

 

Professor/a: Claudio Masala de TravelCook

Inici d'inscripció: 09/12/2025

Compartir