Amioceanogurumi
Activitats tèxtils

 

Què és l’Amioceanogurumi? Es tracta d'un repte que us proposem per tal de crear una instal·lació artística d’animals que podem trobar a l’oceà fets d'amigurumi, una tècnica tèxtil d’origen japonès que consisteix a teixir amb ganxet petits ninots en 3D.

Si voleu participar teniu fins al dissabte 30 de maig per teixir els vostres amioceanogurumi perquè durant la Setmana tèxtil de la Vil·la Urània, prevista a principis de juny, i coincidint amb el dia dels oceans, muntarem una instal·lació al vestíbul del centre amb totes les vostres creacions.

 

A mode d'inspiració un proposem que visiteu aquest link per aprendre a fer una ostra (nivell inicial) i aquest altre link per fer una gamba (nivell intermig).

 

Hi haurà premis per als amigurumis més originals, divertits i ben acabats. Durant el confinament, us animem a penjar les fotos de les vostres creacions a l'Instagarm i mencionar-nos: @Galeria_urania.

Un cop reobert el centre, ens haureu de fer arribar els vostres amigurumis per tal de construir l'Amioceanogurumi i participar en el concurs. 

 

Hi col·laboren:

 

  

 

 

Segueix-nos a Instagram:

 instagram

Compartir