Un any després. El nou dia a dia
Divulgació científica

Foto de: Pixabay

Dimecres
De 18 a 19.30 h

10/02/2021
Preu: Gratuït (cal inscriure's en línia)

Fa poc més d’un any ningú s’hagués imaginat que viuríem tantes coses en tant poc temps. La pandèmia ens ha afectat a molts nivells i a Vil·la Urània en volem parlar. A través d’un cicle de taules rodones analitzarem la nova normalitat a Barcelona un any després dels primers casos detectats de SARS-CoV-2.

Després del confinament ens hem hagut d’adaptar a una nova normalitat marcada per una incertesa constant. Com ens afecta? Vivim amb angoixa? Parlarem sobre com adaptar-nos de la millor manera possible a aquesta nova realitat.

 

La ponència:

Jordi Fernández Castro és catedràtic de Psicologia a la Universitat Autònoma de Barcelona i director del  Grup de Recerca en Estrès i Salut (GIES). S'ha dedicat durant més de trenta anys a la investigació sobre l'estrès, i especialment el seu impacte sobre la salut física. Actualment, imparteix docència en el grau de Psicologia, el Màster Universitari de Psicologia General Sanitària i en el Màster de Recerca en Psicologia Clínica i de la Salut a la Universitat Autònoma de Barcelona. És autor del llibre “Libérate del estrés”.

Montserrat Solanas Garcia és llicenciada en Biologia, doctora en Ciències Biològiques i màster en Nutrició i Alimentació. Professora Titular de l’àrea de Fisiologia Mèdica i membre de l’Institut de Neurociències de la Universitat Autònoma de Barcelona. Té una extensa experiència docent en les àrees de la fisiologia i la nutrició humanes. La seva recerca sempre ha girat en torn a la nutrició i la salut on ha publicat més d’una cinquantena d’articles de recerca, ha participat en més de vint projectes d’I+D+I, realitzat més d’un centenar de ponències.

 

[Inscripció en línia AQUÍ]

Rebreu per e-mail l'enllaç de l'activitat uns dies abans.

Places limitades.

 

Telèfon: 93 706 12 95
Email: informacio@vilaurania.net

Compartir