Programa especial de Ràdio Farró a la Festa de Radars de Sant Gervasi 2022
Ràdio Farró

El programa Dones a les ones en la Festa Radars de Sant Gervasi 2022

Ràdio Farró tanca el curs 2021-2022 amb un programa obert i participant en la Festa de Radars de Sant Gervasi.

Radars és un projecte comunitari per pal·liar els efectes de la solitud no volguda i prevenir situacions de risc de les persones grans.

Tothom que vulgui formar part d’aquest projecte ja sigui com a voluntari o usuari s’ha d’adreçar al telèfon 932915884 o al correu electrònic radarsgentgran@bcn.cat

En aquesta emissió hi col·laboren els programes Fenòmens Naturals, El Trident i Dones a les ones. Tots tres són programes de la graella estable de Ràdio Farró.

Hi podeu escoltar:

. Una entrevista al senyor Pere Güell, que és director del Centre de Serveis Socials de Sant Gervasi, centre que forma part del projecte RADARS. I a la senyora Mayte com a voluntària i també usuària del projecte Radars. 

. Participació del Programa Fenòmens Naturals amb una salutació cordial als membres de la ràdio i als assistents a la Festa de Radars.

. Participació del programa El Trident que ens parla d’esports i, més concretament, esports per a la gent gran (amb en Víctor i l’Àlex).

. Participació del programa Dones a les ones que presenten proeses de dones exploradores, escriptores… (amb l’Eva, la Mercè, la Consol)

. Recepta de la coca de Sant Joan dins la secció Juguem a coudinar (amb la Goretti). 

Presenten el programa la Goretti i en Raúl qui, a més, s’encarrega del so.

 

Escoltar el programa aquí.

 

Telèfon: 93 706 12 95
Email: info.radiofarro@gmail.com

Annexes

XRCB

Compartir