Dia Internacional de la Ciutat Educadora 2020

Ens plau convidar-vos a la presentació de la nova Carta de Ciutats Educadores, que tindrà lloc el pròxim dijous 26 de novembre, de 13 a 15h. Al diàleg hi participaran: Joan Manuel del Pozo (filòsof, professor emèrit i síndic de la Universitat de Girona), Yayo Herrero (antropòloga, enginyera i educadora social, professora, investigadora i activista ecofeminista) i Maria Truñó (Presidenta Delegada de l’AICE i Comissionada d’Educació de l’Ajuntament de Barcelona).

Inscripcions aquí! (data límit: 24 de novembre)

Com sabeu, el 30 de novembre celebrem el 30 Aniversari de la Carta de Ciutats Educadores i el Dia Internacional de la Ciutat Educadora, i hem llançat la campanya en xarxes: 30 anys, 30 llegats; cada dia del mes de novembre publiquem un vídeo o una fotografia en xarxes socials amb un dels 30 llegats del treball de les Ciutats Educadores per a un món millor. Us animem a sumar-vos a la campanya! Podeu descarregar el material audiovisual aquí.

A dues setmanes de la celebració ja hem rebut el programa d’actes de més de 75 ciutats, i moltes d’altres estan ultimant els detalls del seu. Podeu consultar les programacions aquí.

Si encara no ens heu comunicat les activitats per a celebrar la jornada al vostre municipi, encara podeu fer-ho mitjançant aquest link!  

Per altra banda, us preguem que ens feu arribar els vídeos elaborats per a la celebració, així com altres fotografies i vídeos de la jornada, sigui en modalitat presencial o virtual, a: edcities@bcn.cat

I per últim us comuniquem que la nova Carta de Ciutats Educadores ja està publicada a la web. Veure aquí

Documents

Compartiu aquest contingut