Jornada de formació dels representants municipals als consells escolars de centre de Barcelona

El pròxim 29 d’octubre s’inicien les sessions de formació i intercanvi del col·lectiu que formen els Representants Municipals als Consells Escolars de Centre de l’Ajuntament de Barcelona, per aquest curs 20-21.

L’objectiu és mantenir contacte permanent entre els Representants Municipals i el Consell Educatiu de Barcelona, assegurant la coordinació i la informació bidireccional, i facilitar el seu paper dins els consells escolars de centre.

El consens  per la presencialitat i el convenciment pel dret a l’educació ens han immers en noves experiències organitzatives i nous recursos per part de l’administració; per aquest motiu, des del Consell Educatiu es vol compartir amb els Representants Municipals  aquest nou context educatiu i les prioritats polítiques a la ciutat de Barcelona.

Programa per a la sessió:

  • Benvinguda i exposició de les orientacions per a aquest inici de curs 2020-2021, a càrrec de Maria Truñó, comissionada d’Educació de l’Ajuntament de Barcelona.
  • Presentació de l’Oficina EduSalut, a càrrec de Maribel Pasarín, directora de Promoció de la Salut, i d’Ana Fernández, psicòloga del Servei de Salut Comunitària, de l’Agència de Salut Pública de Barcelona.
  • Presentació de l’Oficina d’Espais Educatius als Barris, a càrrec de Marta Clari, gerent de l’Àrea de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat de l’Ajuntament de Barcelona.

La sessió serà conduïda per Marta Carranza, secretària del Consell Educatiu de Barcelona, i es retransmetrà en directe via canal youtube de l’Ajuntament de Barcelona.

Compartiu aquest contingut