S'inicia el programa de formació dels i les representants municipals als consells escolars de centre del curs 2023-24

La primera sessió de formació dels i les representants municipals als consells escolars de centre de Barcelona del curs 2023-24 tindrà lloc el pròxim dijous 16 de novembre a les 17h a la Sala d’Actes de l’IMEB (Plaça Espanya, 5).

En la sessió s’explicarà el Pla Escola Clima Barcelona amb la intervenció de Toni Garcia Salanova, de la Direcció d’Equipaments Educatius del Consorci d’Educació de Barcelona.

El Pla compta amb un pressupost de 100 milions d’euros iinclou un conjunt de mesures destinades a climatitzar els centres públics municipals mitjançant la instal·lació de plaques fotovoltaiques, que convertiran els equipaments en generadors d’energia. El projecte es durà a terme en 170 escoles entre el 2024 i el 2029.

A més del Pla Escola Clima Barcelona, en la sessió de formació també s’abordaran les eleccions als consells escolars de centre, als consells educatius de districte i al Consell Educatiu Municipal de Barcelona (CEMB), ja que en aquest curs hi ha el procés electoral per renovar la meitat dels membres de cada organisme.

La secretària del CEMB, Marta Carranza Gil-Dolz del Castellar, informarà de les principals cites electorals d’aquest curs i sobre quin paper han de tenir les persones representants municipals en facilitar la participació de la comunitat educativa de cada centre.

S’ha de confirmar l’assistència a la sessió al correu cembrrmm@bcn.cat

Compartiu aquest contingut