Acaba la 6a Edició del Construïm en Femení: felicitem les participants!

“Construïm en Femení”, el programa d’enfortiment de l’ESS adreçat a dones amb projectes col·lectius.

..
16/05/2022 - 09:34 h - Empresa Ajuntament de Barcelona

Finalitza la 6a edició del Construïm en Femení. El programa va començar el novembre de 2021 i han participat 18 projectes. Les participants han rebut 90 hores de formació en emprenedoria i 120 hores d’acompanyament individual.

Fa unes setmanes donàvem la benvinguda a les participants del programa “Camí de la Solidesa” adreçat a l’enfortiment d’organitzacions de l’Economia Social i Solidària (ESS). Des de la Direcció d’Innovació Socioeconòmica, també donàvem per finalitzada la 6a Edició del “Construïm en Femení”, el programa d’enfortiment de l’ESS adreçat a dones amb idees  o projectes emprenedors col·lectius.

Amb 37 candidatures presentades, el programa es va iniciar el 3 de novembre de 2021 amb 18 projectes seleccionats: 7 d’emprenedores individuals i 11 col·lectives, amb una franja d’edat majoritària de 35 a 39 anys (33%), de dones que ja desenvolupaven activitat com autònomes (39%) i ubicades a la ciutat de Barcelona (65%). La metodologia de la selecció va ser l’avaluació tècnica en paper dels projectes per a 7 iniciatives, i entrevistes de 30 minuts per a les 11 restants.

Després de 6 mesos de treball, les participants han pogut formar-se fins a 90 h en emprenedoria i competències emprenedores, han tingut un espai de 6 h per fer xarxa amb projectes i persones referents, i han aprofundit en les seves necessitats d’una manera més personalitzada, amb 120 h d’acompanyament individual.

A continuació, us presentem les iniciatives que el 20 d’abril presentaven els seus plans de negoci:

Resultat del seu esforç durant els darrers mesos, cada iniciativa ha donat força al seu projecte emprenedor dins l’Economia Social i Solidària. La darrera fita a la qual s’adrecen ara, és l’entrega de Premis, sessió que es durà a terme el 13 de juliol, on anunciarem les iniciatives guanyadores. Estigueu atentes a les novetats sobre l’esdeveniment!

Més informació aquí.

..