Horaris de la 8a Fira de Consum Responsable i d’Economia Social i Solidària

La Fira estarà a la corona exterior de la plaça de Catalunya del 16 al 30 de desembre.

..
12/12/2022 - 10:29 h - Nadal 2022 Ajuntament de Barcelona

Aquest desembre, torna la 8a Fira de Consum Responsable i d’Economia Social i Solidària a plaça de Catalunya. Del 16 al 30 de desembre, podreu visitar les 47 empreses i organitzacions de l’Economia Social i Solidària i el Consum Responsable a la corona exterior de la plaça.

Sota el lema “Teixim les vides que necessitem!”, la 8a Fira de Consum Responsable i d’Economia Social i Solidària s’instal·la a la corona externa de la plaça de Catalunya. Del 16 al 30 de desembre, trobareu 32 casetes amb 47 empreses i organitzacions de l’ESS amb un ampli ventall de productes d’artesania, roba i tèxtil, cultura, llibres, alimentació, cosmètica i joguines, entre d’altres. La visita a la Fira està organitzada, de manera que se segueix un recorregut delimitat.

A més, després de dos anys de mesures per la covid-19, enguany torna la carpa d’alimentació sostenible i de proximitat. Així, podreu fer un most in situ i continuar la visita sense sortir del recinte.

També trobareu altres activitats per gaudir de la visita. L’Espai Consum Responsable, que oferirà informació especialitzada, materials específics i bibliografia sobre com integrar el consum responsable durant tot l’any. A l’Esfera trobareu l’espai infantil per infants de 0-3 i 3-10 anys amb espai per jugar, relaxar-se i aprendre.

Com a novetat, i durant alguns dies, es disposarà d’una bicicleta per generar energia mitjançant l’energia motriu.

La Fira estarà oberta en horari habitual d’11.00 a 20.30 hores, excepte:

  • Els dies de Nadal i Sant Esteve, que romandrà tancada.
  • Els dies 16, 19, 20 i 21, que obrirà portes a les 16.00 hores.
  • El 24 de desembre, que tancarà a les 18.00 hores.
  • I el dia de cloenda, el 30 de desembre, que tancarà a les 20.30 hores.