En aquest curs aprendràs les tècniques essencials per crear mini snacks saludables amb ingredients del mar i de la muntanya. Descobreix com preparar delícies com tàrtar de xoriço amb ou ferrat de guatlla, coca de sardines fumades amb alvocat cremós i crumble de festuc, entre altres.(*Activitat amb suplement)
Professor: José Cuesta – Kaliu Restaurant.
-
- Inscripciones
- http://www.ccurgell.cat
-
- Teléfono
- Tel.: 934536480
Centre Cívic Urgell
- Dirección:
- Carrer del Comte d'Urgell, 145
- Districte:
- Eixample
- Barrio:
- la Nova Esquerra de l'Eixample
Horarios
Dies | Hores | Preus |
---|---|---|
Dilluns | de 19.00 h a 21.00 h | Entrada general: 79.79 € Més suplement de material Reducció i subvenció dels imports als cursos, informeu-vos en el mateix centre |
Cal inscripció prèvia
Places limitades
- Inscripciones en
-
Centre Cívic Urgell
<p class="ql-align-justify">Al centre: A partir del 9 de desembre a les 9h. De dilluns a divendres de 9 a 20 h.</p><p class="ql-align-justify">Dissabtes de 10 a 13.30 h. Per Internet: A partir del 9 de desembre a les 8 h a www.ccurgell.cat</p><p><br></p>
- Se celebra en
- Centre Cívic Urgell