La gent de Nou Barris torna a l'escola

Col left

Nou Barris
 
És un projecte que apropa a la gent gran a les EBM, que gaudeixen d’un dia entranyable al centre, en companyia dels seus néts i nétes i la resta d'infants. Aquesta diada s’emmarca dins de la Jornada Unitària que organitza cada curs "La Xarxa Educativa Pública de Nou Barris".
 
Tots els avis i àvies de l'escola estan convidats a passar el mati amb els seus néts i nétes i els altres infants de l'escola. Cada centre prepararà alguna activitat en la que participen conjuntament nens/es i avis.  Es comparteix un bon esmorzar s’aprofita aquesta estona per conèixer-se millor i intercanviar impressions i experiències sobre el fet de ser avis i àvies. Després, cadascun d'ells entren a la classe del seu nét o néta i comparteixen amb tots els nens i nenes l'activitat que han preparat: titelles, balls, contes, jocs, cançons...
 
Es dóna el reconeixement que es mereixen tots els avis i àvies de l'escola, es recull la seva saviesa i s’ofereix d'altres models de relació amb els infants. Aquesta trobada  es va consolidant any rere any, afavoreix, en uns instants d’activitat escolar, la relació de la generació dels avis i les àvies amb la dels néts i les nétes.
 
Participen les següents EBM:  Aqüeducte, Can Dragó, Ciutat de Mallorca, Colometa, El Torrent, El vent, L'Airet, L’Argimon, La Muntanya, Nenes i nens, Pla de Fornells, Ralet, Trinitat Nova I Turó.
 

Col right

Compartiu aquest contingut