l'Ajuntament de Barcelona, reobre els centres d'ensenyament musicals

L'Ajuntament de Barcelona reobre els centres d'ensenyaments musicals, a partir de l'11 de juny, en el marc del pla de restabliment de serveis de l'Institut d'Educació de Barcelona, actualitzat a 8 de juny de 2020.
 
El curs escolar acabarà el 19 de juny de 2020, data en que finalitzaran les activitats i propostes formatives a distància amb l’alumnat. El pla de reobertura dels centres preveu l'organització d'activitats de suport per a l'alumnat que es presenti a proves d’accés a altres centres d’ensenyaments musicals i es donarà atenció personalitzada del tutor o tutora, com a mesura excepcional i no continuada i amb cita prèvia, a aquelles famílies que ho sol·licitin. A més, es contempla l’activitat presencial derivada del procés d’admissió per al curs 2020-2021, que es concreta en la convocatòria per a la realització d’exercicis musicals, d’aptituds i/o coneixements, per a majors de 8 anys. ​

 

Aquí trobareu el pla de reobertura parcial per atendre alumnat de prova d' accés de l' EMM Can Fargues i la resolució del pla d'obertura.

Horari d'atenció telefònica a la secretaria del centre: 

Dilluns, dimecres i divendres
De 09.30 h a 14.00 h   

Dimarts i dijous
De 15.00 h a 20.00 h

L’atenció presencial serà únicament amb cita prèvia concertada per correu electrònic emmcanfargues@bcn.cat dintre dels mateixos horaris.

Compartiu aquest contingut